Sivut

perjantai 9. maaliskuuta 2012

All the time something to do

Voi huhhuh! Nyt on koko ajan pitänyt jotakin tehdä, antaa pikkuhiljaa kroppa periksi. Koko viikon valmistautunut rippijuhliani varten ja pe ja to oli vielä historian ja uskonnon koe... En lukenu melkein yhtään mutta ihan hyvin ne meni :) En oo nyt jaksanut panostaa kouluun ollenkaan! Mutta sain vanhasta enkun verbisanakokeesta 9- :oo houliiiishiiittttt! en oo ikinä saanu enkun mistää sanakokeista niin hyvää (: saa olla mami ja dadi ylpee :D ja muutes taidan sunnuntaina tehdä videopotsauksen tai sitten maanantaina :) ja tulos sitte kunnon potsuas lauantaista ja sunnuntaista!

Nyt oon ollu tallillaki mutta sijaisia on pyydetty :D haha, ei millään kerkeisi. Anna menee Millen ratsastamaan lauantaina, ku iten en kerkiä ja Meiju menee sunnuntaina :) Kiitos teille! <3 suuri apu (= Ja Ella oli Millen ratsastamassa torstaina (; Tänään olin Millen tykönä ja hoitelin sitä ja kaikkee ihan perus pullaa. Oli tooosi kova tuuli ja sitte tihkutti silleen vammaasesti, joten en erityisesti nauttinut. Mutta hope so huomenna on pareet ilma :)

Tänään olin parturissa :) värjättiin tummemman ruskeeksi, ja sit sellasia ei kauheesti näkyviä säväytäviä raitoja. Ku ei voinu vaalentaa raitoja ku Minna sano et mun hiukset oli niin kuivat! Mutta ei se mua haitannu (: ihanat näistä tuli<3 Ja katottiin vähä huomisen kampausta ja ymm. Kaikki on tähän mennessä reilassa, jesss!! Nyt täs lakkasin juuri kynnekki :)

KIITOS ROOSA IHANISTA TULIAISITA :) sain sellaset ihanat 2 kynsilakkaa Espanijasta, pastillinvärisen vaalenpunasen ja keltasen.

Ja pesin Vilin muutes torstaina :D voi että ku se oli reppanan näkönen ja pieniä vastoinkäymisiä tehtiin... raukka ei tykkää ku talvella pestään :D:D ihana <3 mut nyt se on pörrönen ja puhdas ja sillä on söpö muhkee pylly ny ;););) <3 rakkaus :D:D:D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti