Sivut

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Party and bull shit!

Noniin nyt on sitte peruskoulu lusittu ja mahdollisuuksien mukaan syksyllä sitte luokioon :) En itkeny vaikka kovasti luulin että itkisin siä tosi paljo. Parempi niin ja toisaalta miksi itkeä ku ei ihanat 9D tytöt musta eroon pääse ;) hah. Ohjelmassa lauantaina vain oli kevätjuhla ja mentiin kotiluokkiin syömään jätskiä. Sen jälkeen pihalle kuvaamaan ja sitte äitin, iskän ja Petrin kanssa valkoiseenpuuhun kahville :)

Myöhemmin sitte menin Jonille ja sitte sieltä illalla Parraan juhlistamaan peruskoululta pääsemistä :) Siellä oli tosi kivaa vaikka vitutukselta en välttynyt. Näin vihdoin muutamia kaverereitakin joittenka kanssa oon vaan facebookissa jutellu. Parhainta oli kyl ku me juostiin mettäs poliiseja pakoon ja mulle ja Susanille sanottii et ottakaa kädestä kiinni niin pari metrii ja humps kummakki mettän sammalees makaamas XD ei oo kyl hetkeen ollu nuon hauskaa tilannetta XD siinä sit naurettii ja todettiin ku oli pehmee lasku :D ilta oli tosi ikimuistoinen, onnistunu ja parhainta oli ku sain olla Jonin kans sielä :) Me ollaan kyllä Leevin ja Susanin kans sellaanenki tehonelikko ettei toista oo :DD ! Muutes en suosittele vesisatees mettässä juoksemista minihameella poliisia pakoon :D jalat ihan naarmuilla.... hupsista :D 

Niijoo olin ottamas parhaiden tukijoiden kanssa napakorun torstaina :) hihii ihanaa ku on blingii ;) toteutin monien vuosien haaveilun jälkeen ja otin itteä niskasta kiinni enkä jänistäny vaikka pelkäsinki !





Koulun historian kovin luokka ! saatiin sellanen titteli ;) hihi rakastan teitä 9D ♥

Mä en tajua miten voin olla tollases asennos XDDD

kiva laatu....




4 kommenttia:

  1. missä otit napakorun ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauhajoella Kentaurin vieres on sellanen liike mis tehdään tatuointeja ja lävistyksii ymm :) en muista sen liikkeen nimee

      Poista
  2. kauan ton napakorun parantumiseen meni ja saiks sen ottamisen jälkeen harrastaa urheiluu ihan normaalisti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siihen mulla meni joku kuukaus vähä vajaa :) mut se on vissiin kauheen yksilöllistä kuinka nopeeta se parantuu. Ja mun urheiluun ei vaikuttanu ku silleen et jonku viikon aikana en juossu yhtää ku se sattu vähä mut ei se mitenkää silleen kumminkaa vaikuttanu oikeestaan :)

      Poista