Sivut

tiistai 11. kesäkuuta 2013

And bitches think they know me

On jotenki nyt niin kauheen hyvällä tuulella ja tosi ilonen ! Tulin täs muutama tunti sitte tallilta, olin Peltosilla Anna mukanani ratsastamassa Oskun. Anna oli kuvaamassa ja halusin muutenki ihan varmuudeks jonku mukaan jos vaikka sattuiski jotain mutta Osku on niin symppis kaveri et tuskin sen kans kauheesti ees mitää sattuu :) Oli tosi kivaa päästä jonku muun hepan selkään ku Saran ja nyt ku Saralla ei oo voinu ratsastaa niin pääsi sit ratsastamaanki. Oon oskulla menny parikertaa aikasemmin ja jokaasena kertana se on ollu kiva :) yhtenä kertana menin sillä ilman satulaa käyntiä joskus kovilla pakkasilla ja sitte yhtenä kertana ratsastin yhdellä Viivillä niin vaihdettiin heppoja Eerikan kans niin sit sain kokeilla mennä oskulla vähä. Mut nyt oli eka kerta ku kunnolla ratsastin sen ja alusta loppuun.

Aluksi totuttelin lähinnä Oskun liikkeisiin ja menin samalla askellajit läpi :) Sitku aloin jo osaamaan istuu harjotusravissa ja vähä kokeilla erilaisia juttuja miten sillä pitääs mennä niin alko sujumaan hyvin ja aloin hallittemaan ravin ja käynnin. Oma istunta oli välillä tosi puutteellista mutta eiköhän se siitä joskus :) Harjoittelin Oskun kans vain aika perus juttuja että ite saisin vähä tuntumaa heppaan. Menin siirtymisiä, taivuttelin ja tein temponvaihteluita. Aluks laukannostossa oli ongelmana että Osku vaan lähti ravaamaan lujaa ja mä matkustin siellä naama söpöllä ilmeellä mitä joillekki kuville nauroin XD mutta sitte sain nostot sujumaan tosi hyvin ja aluksi ku nosti laukan Osku lähti puskeen kädelle ja muutenki meinas et mennään lujaa, mutta sitte sain sen kädelle rennoksi ja oli oikeinki miellyttävä ratsastaa :) Sitte seuraavan kerran ku pääsen ratsastamaan Oskua yritän kyl saada vaihdot ymm tasaseksi että en siellä selässä mee ihan miten sattuu ja saada tempo ja muoto säilymään tasasemmin ilman mitään suuria muutoksia ! Mutta tykkään tosissani Oskusta ihan hirveesti ja nyt mulla on kauhee heppakuume et haluun ison oman hepan :> hihi halun oskun kotia :D ♥ Ja jos haluutte tietää vähä Oskun tietoja ymm niin --> Osku sukupostissa.











Väsyneet mutta tyytyväiset :)
Kaikki kuvat on ottanut Anna - kiitos niistä ihan hirmuisesti ♥ !

Eilen oltiin Annan kanssa Valkoisessa puussa syömässä ja sitte tultiin meille ja Anna lupautui kuvailemaan mua :) Illemmalla myöhemmin oltiin sitte Essin kanssa kylillä ja meillä. Kesällekki on tullu suunitelmia 20.7. - 27.7. mennään Unkariin Annan ja Roosan kanssa sekä mennään ehkäpä täs aika pian Ruottiin perheen kanssa ja tietty Joni mukana :) Mut jos Joni ei pääsekkää mäkää en oo menossa :D Niijoo ja tein eilen uuden ulkoasun ja tänään oon vähä muokkaillu kanssa ja myöhemmin muutan muutamia linkkejä ja ton yhden kuvan :) Saraki alkaa olla paremmassa kunnossa ja mä jopa tykkään piikitellä sitä :D raasu










4 kommenttia:

  1. Mitenoot tehny ton bannerin?:) teetkö muille bannereita ku ite en o kovin hyvä noissa jutuissa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ööö tekemällä :D jajoo teen: http://katrisofia.blogspot.fi/2013/03/bannereita.html

      Poista
  2. Kiva, kun tuli taas vaihteeksi pidempi postaus ja on kiva, että vaihtelet usein ulkoasua :) Voisitko kuitenkin käyttää pilkkuja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et tykkäät :) ja joo yritän muistaa laitella pilkkuja ! tuppaa vähä unohtumaan ^^

      Poista