Sivut

perjantai 21. joulukuuta 2012

I gave him my heart, did he play it?

Tänään alko meillä Kauhajoella loma :)♥ mä ootan niin jännityksellä mitä Jonin antamasta lahjasta maanantaina paljastuu! ku kaikki jokka tietää mitä siel on silleen et se on tosi ihana lahja ymm :) Päivä oli ihan perus tylsä koulus, aamul kirkkoon ja sit kotiluokkiin ja todistukset.

Oltiin muutes eilen Seinäjoella ostoksilla ja mulle tarttu sieltä puhelimeen kuoret ja kengät, uggit ku makso vaan 20e niin mikäs siinä (: äitillä vaihdettiin jalkaan uus kipsi, niin saatiin hyvä syy mennä Seinäjoelle!

Saran kans sujuu nyt tosi hyvin ja tänäänki Sara suostu kiltisti yhteistyöhön ja sain sen jopa peräänantoon! jippii ;) kylse siitä. Ollaan tuotu ny Saran tavaroita kotia ku sain kotia puuliiteriin hyllyn niin sinne tuotu kaikkia kamoja ku tallilla ne menee ihan sotkusiks vaikkei olis käytös edes.... rakastan kissoja.... not. Huomasin samalla kuinka vähä Saralla on loimia :D kyl niitä pikkuhiljaa tulee! Ja oon aatellu et meniskö estekisoihin Jalasjärvelle 30 pv hyppäämään 50-60 ja 70-80cm vai miten ne ny menikää :D


 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti