Sivut

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

I could be the one ♥

Eilen menin illalla vielä Annan kanssa lenkille :) mentiin sellanen perus kävelylenkki väsyneinä... Ku tulin lenkiltä mulla oli ihan sairaan kova väsy, joten meninkin jo pikkusen 10 jälkeen nukkumaan, vaikka ajattelin että herään kumminkin aikaisin koska menin nukkumaan aikaisin. Onneks niin ei käyny vaan heräsin sitte aamulla vasta 10-11 välillä (: Nyt on ihana olo ku on nukkunu paljo ♥ Mitä ihmettä miks mä oon lauantais? tuntuu aiva silta, mutta nythän on sunnuntai. Mun päivät menee niin nopeeta ymm etten pysy enää ittekkää peräs!

Tänään herättyäni päivitin ajantasalle Saran liikutuskirjan minkä oon tehnyt kirjan kansia myöten itse :) Olin vasta viimme sunnuntaina kirjottanu viimeks, oli kyl muistelemista :D mutta sitten aloin pikkuhiljaa valmistautua valmennusta varten, joka oli 13:45. Mulla oli siis Mirjan valmennus joka meni kivasti ja sain apua siihen kun oikeeseen suuntaan Sara oikoo ja tuntuu et se on ihan kuollut sisäpohkeelle, niin saatiin tosi hyviä vinkkejä siihen :) Hyvä fiilis jäi valmennuksesta mutta harmitti vähä kun ei ratsastettu muotoon/peräänantoon.... kenttäki oli aika huono ku sitä ei tallilla osata aurata ku se aurataan ihan jäähän asti siihen pitääs jättää vähä lunta! Niin ei sitte laukattukaa ollenkaan kentällä, mutta se on ollu ongelmana koko viikon. Aattelin et meen sitte huomenna pellolle :) ja jos ei Sara suostu pellolle menemään meen kalkun kentälle :D haha! Äiti kuvas valmennusta (: Kuvailin itse Ritaa vähän ku päästiin kotia tallilta.

Myöhemmin päivällä mentiin Annan kanssa kuvailemaan. Oli jo aika pimeetä mutta tuli kivoja kuvia jos jaksaas muokata ja näin :)  Sitte kuvailujen jälkeen hengailtiin ymm ja illemmalla luin yhteiskuntaoppia.














Sori en jaksanu muokkailla noita kuvia.... oli pihalla senverran pimeetä :>

6 kommenttia:

  1. Auttaako tuo kentän valitus täälä? Eikö kannattaisi antaa neuvot tallin auraajille?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron blogiini asioista mitä haluan ja omista mietteistäni :) ja jos sanon tallin auraajalle saan haukut

      Poista
    2. niin tietenki! aaaaaai, miksi? kuka sielä sitte hoitaa sitä kenttää?

      Poista
    3. No seny on vähä sellaasta en viitti kauheesti kertoo ettei tuu mitää ongelmia ku siä ollaan niin tarkkoja:D mut tallin omistajan mies

      Poista
    4. millä tapaa tarkkoja? eikö toi ois just tarkkuuteen kun sanoisit niil mitä oot kentäst mieltä?

      Poista
    5. Mitään ei saa tehdä "väärin" mutta antaa asian nyt olla.

      Poista