Sivut

tiistai 12. helmikuuta 2013

You promised forever and a day ♥

Tänään on ollu aika hyvä päivä oli hyvä päivä, kunnes viikolopun suunnitelmat murskattiin että mentäis johki kylpylään. Mutta onneks mulla on maailman parhain hevonen ♥ Sara saa mut oikeesti aina hyvälle tuulelle ja varsinkin tänään ku oltiin pellolla ratsastamassa :) En oo tainnu ikinä olla pellolla ratsastaas lumihanges. Kun olin laittanu Saran valmiiksi aattelin ettei se kumminkaa mee sinne pellolle ja se on hirveetä tappeluu saada se ees pihasta tielle, mutta toisin kävi. Sara käveli pellolle täysin ongelmitta ja meni eteenpäin iloisin mielin :) Pellolla sitte ravailtiin ja laukattiin, vaikka meinas Sara kaahata turhanki lujaa niin kyllä se silti käsis pysy ;) on se vaan niin paras ♥ ei olisi paremmin voinut käydä, ei me oltais voitu edes parempaa hevosta löytää (:

Mulla on valinnaisena biologiaa, missä käsitellään eläimiä. Niin mentiin tänään valinnaisryhmän kans hallille kattomaan agilityä ja tokoa :) oli kyl tosi kivaa katteltavaa ja koska kamera piti ottaa mukaan oli tosi kiva kuvata siä. Onneks mulla on jo tuo pitempi objektiivi niin ei ainakaa zoomauksen kanssa ollu ongelmia :) Mutta hallin valotus oli ihan paska niin suurin osa liikekuvista oli ihan epätarkkoja huonon valotuksen takia :s mut tos ny muutamia hyviä kuvia :)

Nyt illalla aijjon viel selvitellä viikonlopun juttuja ja lukea yhteiskuntaoppia jos jaksaas/kiinnostaas/pystyys tällästen ajatusten kanssa..... heipsu ♥













2 kommenttia:

  1. onko tuo halli (tai mistä noi koirakuvat on otettu) kauhajoella? :) ja jos, niin missä? :D

    VastaaPoista