Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Don't underestimate the things that I will do

Ei oo tapahtunut mitää ihmeellistä, eikä oo ollu kuvia niin en sitte oo tänne kirjoittanu :>

Joni oli meillä tänäviikonloppuna ja edellisenä viikonloppuna, itse olin keskiviikkona niillä kyläs :) Ollaan tän viikonlopun aikana käyty koirien kans kelkoilla ja liukurilla pihalla, kummakki kiskoo ihan himovauhtii niin pääsee lujaa ku vaan istuu tai seisoo :D ja koirat tykkää ihan hirveesti! :) Jonin kans tulee 16 päivä helmikuuta puol vuotta täyteen ♥

Tänään olis pitänyt olla Mirjan valmennus, mutta ku Mirja on kipeänä valmennus siirtyy. Laitoin ratsastussaappaat jalkaan (oon käyttäny niitä vain parikertaa) ja kannuksilla Saran ratsastin tänään, niin hyvinhän se sujui :) en oo hetkeen mennykkää kannuksilla. Tuli oikeen true koulutuuppari fiilis ku meni ja varsinki ku kattoo noita kuvia mitä äiti otti! Huomasin kans et Sara on 21.4.2013 ollu meillä vuoden :o ♥ vitsi aika menee nopiaa! mutta en yhtää ihmettele ku alkaa palaset loksahdella Saran kans paikoilleen :)

Mulle kuuluu itseasias aika hyvää ja alan olla jo kunnos viikon kuumeen jälkeen :) Jaksan jo paljon paremmin ja on kivaa urheilla pitkästä aikaa. Oon nyt aatellut et rupeen kunnolla lenkkeilemään ymm, ratsastuksen lisäksi :) olis kiva yllätys repäästä kevään coopperis paljo ;) ja muutenki olis kiva saada huippukunto! Meen nyt tän kirjoittamisen jälkeen lenkille Annan kans, tuskin koiria otan mukaan. Onko teil muutes jotain toiveita mistä kirjoittaisin? voisin tehdä jonku paremman jutun täs joku päivä (:












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti