Sivut

lauantai 17. toukokuuta 2014

There's a few things that that you don't know of

En ole kirjoitellut kauhean pitkään aikaan, mutta kirjoittelenkin vain silloin kun kerkeän ja on innostusta, sekä tietenkin asiaa ja kuvia. En onneksi olekkaan nyt sitten stressannut tästä kirjoittamisesta, joten hyvä niin :) 

Sara on edelleenkin lomalla selkäkipujen takia. Olis kauhee into treenailla Sarpan kans ja muutenkin touhailla sen kans kaikkee :) mutta siihen ei nyt oo mahdollisuutta. Pikkuhiljaa loppuu peacemakeri (yksi rehuista mitä Sara syö), niin uudistan Saran ruokavalion ja varmistan, että se saa kaikki tarvittavat ravinteet ym, koska eihän se enää mikään nuori nainen ole. Palailen niihin juttuihin ja mietintöihin, kunhan se aika koittaa :)

Äiti, iskä ja Petri on mökillä, niin ollaan Jonin kans kaksiste kotona. Onneksi se pääsi mun seuraksi, koska mun mielikuvitus on vallanmainio yksinolemisen kanssa :D Perjantaina ei tehty oikein mitään ihmeellistä, käytiin tallilla, Vili alias Karvapallo kynittiin ja katottiin joku elokuva Walter Mitty'stä. Tänää, lauantaina ollaan oltu tallilla, lenkillä Vilin kans, tehty ruokaa, pelattu ja tein omenapiirakkaaki :) 

Mulla alkaa perjantaina koeviikko, joten blogi pysyy varmaan senkin takia vähän hiljaisena, mutta tuun kyllä kirjoittamaan jos aihetta löytyy :) heissulivei ja nauttikaa tästä lämpimästä säästä <3

Vilin ennen ja jälkeen kuva :D haha
On toi ainaki parempi ku toi ensimmäinen!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti