Sivut

lauantai 21. tammikuuta 2012

Saat minut riittämään, elän kosketuksesta...

Viimme sunnuntaina olin Artsin Mirjan valmennuksessa :) Valmennus meni hyvin ja oli sen 25 euron arvonen kyllä! Mille meni kivasti ja meni välillä kuolaimellakin :o olin kyl tosi tyytyväinen (; treeniätreeniä ja oppimista havaittavissa! =)

Nyt on ollu vähän huonoja keliä, joten oon juoksuttanut Milleä kaksi kertaa jo tälläviikolla. Milleä on mahdotonta ratsastaa hyvin tuulessa ja tuiskeessa, ku Mille vaan säikkyy ja ei kuuntele apuja ja näin niin se on ihan toivotonta! Mutta eilen Mille meni ihan hyvin kun menin yksin tallille ja kaikki sujui ongelmitta. Taivuttelin Milleä ja ratsastin ympyrällä ja harjoittelin sunnuntain valmennuksen niitä asioita! Tänään olin Annan kanssa tallilla ja Anna hyppäsi Millellä ja meni ihan kivasti! (= vois ruveta pikkuhiljaa treenaaman kunnolla.

Tänään olin shoppailemassa oikeen kauhajoella äitin ja petrin kanssa :D (y) mutta tosi kivoja ja tarpeellisia ostoksia tuli! Alhaalla kuvia ja hintoja :) Ja oltiin sitten sen jälkeen syömässä Hesburgerissa.

Ja meinaan muutes ruveta tilaamaan varmaan tota lehteä :) kannattaisiko? (---; mitä mieltä te ootte.


Purkkapussi Halpa-Halli 5.00e
Cosmopolitan K-supermarket 4.90e

Valmennuksessa





Oriflamen käsivoide ja naamarasva Tuija-Leenasta yhteishintaan 5.00e

Rannekoru Muotitalopetriinasta 9.90e

Huppari jostaki ihmekaupasta 25.00e


4 kommenttia:

  1. jep :) mee tooo! luin sitä nyt aamulla niin oli kyl tosi hyvä (;

    VastaaPoista
  2. kattoin tässä että mihinkä se "uudempi teksti" -nappi oikein katosi! Muttei ollutkaa enempää merkintöjä (; Sulla on kyl kiva kirjoitustyyli, kiva lukee (:

    VastaaPoista