Sivut

torstai 29. lokakuuta 2015

HIHS 2015

HIHS tuli ensimmäistä kertaa koettua ja nähtyä. On se kyllä täysin eri asia olla paikan päällä, kuin katsoa televisiosta kilpailuja. Katsomossa oli niin ihana kilpailutunnelma ja muutenkin oli kyllä mahtava päivä! Olimme äidin kanssa vain lauantaina ja se riitti ihan hyvin. Ainut asia mihin oikeasti petyin oli expo, mutta eihän se edes ole HIHS'n pääasia. Muutaman tarpeellisen jutun kuitenkin löysin sieltä exposta, mutta esittelen myöhemmin videolla kaikki viikonlopun ostokset. 


Sai vain ihailla katsomosta kuinka hienoa yhteistyötä hevosten kanssa ihmiset tekivät. HIHS onnistui kasvattamaan omaa intohimoa ratsastusta kohtaan ja kasvatti motivaatiotakin huimasti. Nyt kun vain saisi hevosen kuntoon niin pääsisi treenaamaankin sen oman hevosen kanssa. On se kivaa päästä muiden hevosten kanssa treenaamaan, mutta kyllä oma on vain oma ja sen kanssa on kaikkein kivointa treenata. 

Kerron vielä seuraavassa postauksessa paremmin koko viikonlopustamme helsingissä :)




4 kommenttia:

  1. Hitsi ku en ite päässy tonne, olis tehny mieli päästä kattomaan vähä huippuratsastajia, kuten Michael Whitakeria ja Anna-Julia Kontiota. :D Sopivasti kuvasit ku toi kouluheppa vähä lähti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli kyllä siistiä nähdä huippuratsastajia! :) Joo tuntu et sain just kaikki mokat aina videolle :D

      Poista
  2. Todella kivan videon oot kuvannu! Ja tosiaan, satuit kuvaamaan hyvään aikaan, kun tuo kunniakierros hiukan epäonnistui, toivottavasti siinä ei käynyt ratsastajalle mitään! :) Itse en päässyt paikan päälle ja oikeastaan se on ruvennut ärsyttämään vasta nyt, kun lukee blogeista HIHS-aiheisia postauksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ainakaan siltä ei vaikuttanut, että ratsastajalle olisi jotain käynyt. Voi ei :D kerkeää sinne myöhemminkin, reissu vaatii kuitenkin niin paljon rahaa jne :/

      Poista