Sivut

tiistai 13. lokakuuta 2015

Ain't nobody loves me better than you

Tallilla ei mitään ihmeellistä ole tapahtunut, Sara on oma pirteä itsensä. Päivittäin vain kävelen sen kanssa, ratsain, taluttaen tai S saa kävellä kävelytyskoneessa. Kävelytyskone onkin ollut korvaamaton apu, koska sillä aikaa pystyy tekemään hyvin kaikkea muuta esim. siivoamaan tarhan tai karsinan. Välillä ratsastankin Saran käynnissä, koska eläinlääkäri siihen kehotti, kunhan S ei vain onnu käynnissä. 

Tänään pyysin äitiä vähän kuvaamaan meitä pitkästä aikaa. Itse olen myös Saran lisäksi tällä hetkellä kipeä, sitkeässä flunssassa. Se selittääkin miksi kauhea toppavarustus on ylläni kuvissa :D Juuri sopiva on ollut tuo varustus tallilla koska a) olen kipeä b) ei tarvitse ratsastaa tms. joten toppavaatteilla ei tule ollenkaan kuuma. 

Torstaina onkin teoriakoe ja seuraavan viikon keskiviikkona inssi. Voinko mä oikeasti olla viikon päästä 18? Oikeasti? No, ei siihen tarvitse kenenkään muunkaan uskoa kun en itsekään. Kuitenkin kyseinen ikä helpottaa paljon, koska pääsen nyt 3 tunnin hypäreitä hyödyntämään tallilla käymiseen paljon tehokkaammin kuin tähän asti :) Ylipäätänsä pääsen talvellakin ongelmitta tallille. 












2 kommenttia: