Sivut

perjantai 16. lokakuuta 2015

You feel what I feel inside

Mulla on kyllä maailman parhaita kavereita. Olen saanut kokeilla nyt niin paljon erilaisia hevosia ja muutenkin ollut onnea siinä, että saan ratsastaa sydämeni kyllyydestä, vaikka oma onkin sairaslomalla. Perjantaina pääsin ratsastamaan Patella toista kertaa, tosin ensimmäisellä kerralla kävelin vain oikeastaan maastossa. Pääsin ensimmäistä kertaa Paten kanssa vähän tekemäänkin jotain ja sain kunnolla tutustua siihen. 

Ratsastin Paten pellolla, enkä tehnyt Patenkaan kanssa mitään ihmeellistä. Perusratsastin vain, mutta sitten Janita keksi meille tehtävän: puomikuja ja sen avulla ns. kahdeksikkoa. Puomikujan avulla aina suoristin Paten ja sen jälkeen aina vuoroitellen voltteja oikealle tai vasemmalle puolelle. Lopuksi yritin aina pysäyttää puomikujan kohtaan Paten, mutta se osoittautui erittäin haastavaksi :D Pate oli aika haastava ratsastaa. Pate meni pää ylähäällä tai toinen vaihtoehto oli pudottaa pää jalkoihin... kultaista keskitietä oli haastava löytää. Aluksi Pate oli jännittynytkin, mutta aika nopeasti se kuitenkin renoutui. Kyllä sieltä tuli tosi hyviäkin pätkiä kunhan pääsi pikkusen perille mitä pitäisi tehdä. Pate leikki välillä kuolaimellakin, mutta ei sitä onneksi paljoa tehnyt, pikkuisen aluksi. Ehdottomasti näette vielä muulloinkin Patea täälä blogin puolella :) Käykää kattomassa Janitankin blogi, sieltä pääsee lukemaan Patenkin kuulumisia yms.














Pysäyttäminen oli välillä turhankin haastavaa :D



Janitalle kiitos ihanista kuvista!

4 kommenttia:

  1. Luinkin juuri tuolta Janitan blogista aiheesta kertovan postauksen :) Sustahan onki tullu nyt oikein lämppäriratsastaja! :D Kuten jo Janitankin blogiin kommentoin, nämä ovat todella hienoja kuvia ja ainakin kuvien perusteella teidän meno on kivan näköistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suurin osa ratsastettavista ollut nyt lämppäreitä! :D Kiitos paljon :)

      Poista
  2. Haha toi pysähdys. :DD Yhteistyöhaluinen sanoisinko. ;D

    VastaaPoista