Sivut

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

A Sky full of stars

Tiistaina olin ratsastamassa Lillin ja torstaina meillä onkin valmennus. Lilli meni jo paremmin ja laukkaankin sain jo vähän tuntumaa. Viime viikon valmennuksen ansiosta uskaltaa ratsastaa Lilliä ja uskaltaa jalkaakin käyttää. Heidi antoi hyvin neuvon, että pohkeen kun pitää ratsastuksen alusta lähtien lähellä, niin ei poni ampaise kuuhun ja "säikähdä" missään vaiheessa pohjetta. Jos pohjetta ei ole ennemmin käyttänyt kuin vasta laukan tai ravin aikana yhtäkkiä, niin poni voi karata alta. Ainakin Lilliin se pätee hyvin. En tehnyt Lillin kanssa mitään erikoista, edelleenkin yritän vain tutustua poniin. Ratsastusta helpotti, sekä myös sekoitti Siljan kattavat ohjeet :D On niin haastavaa rauhoittaa ponin menohaluja kevennyksellä, kun itse on saanut kevennyksellä auttaa hevosta (Saraa) eteen. Tuleepahan samalla harjoiteltua kropankin hallitsemista, koska Lilli kyllä reagoi pieneenkin horjahdukseen. 


Tarkoituksena olisi käydä Lillin kanssa kouluaitojen sisäpuolella tälläkaudella. Saa nähdä miten yhteistyö lähtee sujumaan :) Lilli on kuitenkin Saraan nähden kokemattomampi ja nuorempi, mikä tuo minulle taas paljon haastetta. Kokemustahan se tuo aivan valtavasti, mikä on hyvä asia. Oma ratsastustauko tuo myös oman haasteellisuutensa mukaan. Tarkoitus olisi myös Karonkin kanssa käydä koulukilpailuissa, pitäisi vain päästä ensin ratsastamaan Karolla pitkästä aikaa. Janitan kanssa oli puhe myös siitä, että menisin Patellakin ratsastamaan. Kaverit ja valmentaja eivät ainakaan salli minkäänlaista taukoa enää ratsastuksen suhteen ja ratsastettavia löytyy mukavasti :)

Janitalle kiitos kuvaamisesta ja Siljalle etenkin ponin lainasta!


Kuvasta näkee hyvin ettei se ole päivänselvää, että Lilli kulkisi nätisti ja rentona.










2 kommenttia:

  1. Lilli näyttää jotenki isolta näis kuvis! Pitää ens kerralla tarkentaa videois ite ku häiritti ku on muuten tumma video mut sitte tarkentaes noin vaalee. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näyttääki, mutta vaikuttaasko se ku edellisis kuvis oli lunta niin paljo :D pikkuvikoja!

      Poista