Sivut

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

It's bringing me out the dark

Torstaina olin Lillillä tunnilla, joka meni tosi hyvin. Kenttä jaettiin neliöihin ja ratsastin neliöitä tavoitteena saada poni herkäksi pohkeelle. Nyt en kuitenkaan pääse Lillillä menemään ainakaan hetkeen, mutta kun yrittää ettiä positiivisia puolia, niin onneksi ratsastettavia on kuitenkin enemmän. Lillissä vain on sitä jotain, mistä tykkään.

Perjantaina pääsin pitkästä aikaa ratsastamaan Karoa ja Joltsua, jotka ovatkin aikaisemminkin vilahdelleet täällä blogin puolella. Olin perjantainakin Heidin valmennuksessa, mutta tälläkertaa ratsuna oli Joltsu. Tehtiin kolmikaarista, johon tehtiin voltteja ja kentän päätyihin lisättiin jossain vaiheessa laukkaympyrät. Lopuksi teimme väistöjä ja kentän lyhyillä sivuilla ravi piti saada mahdollisimman lyhyeksi, toisin sanoen kokosimme ravia. Heidin sanoin Joltsulle tulee vieterit jalkoihin kun sitä kokoaa lyhyeeseen raviin ja niin tapahtui. Siellä on äärettömän hankalaa yrittää istua ilman, että pomppii kuin trampoliinilla. 

Joltsun jälkeen ratsastin vielä Heidin ja Satun kehotuksesta Karonkin. Aikaa ei paljoa ollut, joten ratsastin Karon pikaisesti puolessa tunnissa. Maanantaina pääsen uudelleen ratsastamaan Karolla. Karo meni ihan mielettömän hyvin. Kummassakin hevosessa huomasi kehityksen mitä ne on omistajansa kanssa tehnyt. Lopuksi kun huomasin ottaa pohkeen lähelle, lyhentää ohjia, istua satulaan kunnolla ja pyrin olemaan ryhdikkäästi, niin Karo rupesi toimimaan kuin unelma. Kun oikeasti rupeaa ratsastamaan, niin kyllä hevonenkin rupeaa toimimaan, vähintään paremmin ainakin. Odotan innolla, että pääsen maanantaina ajan kanssa ratsastamaan Karon. 12.4. menen Karon kanssa Helppo C:n ohjelman Jalasjärvellä kilpailuissa :) Satu (hevosen omistaja) menee itsekin Karolla saman luokan. Lillilläkin saatan sinne mennä, riippuu tietenkin tilanteesta, onko poni kunnossa ja olenko jo vähäisen treenamisen jälkeen valmis Lillin kanssa valkoisten aitojen sisäpuolelle.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti