Sivut

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Se mikä ei tapa, se vahvistaa

Eilen olin Hennan kans kylillä ja muksaa oli ♥! Monet päivät on menny vaan et oon istunu koneella ja käyny tallilla, no life :D no on ainaki loma, eikä oikeestaan ees tartte tehdä mitää järkevää... vai pitääskö? Mun ihana puhelin oli taas sekoollu eikä näyttäny viestejä mitä mulle oli lähetetty. Mä ajattelinki et miksei kukaa vastaa mulle :D no mä sammutin puhelimen ja laitoin päälle niin jotain 20 viestii tullu... eihemmetti oikeesti mä vihaan mun puhelinta!!! mä haluisin uuden puhelimen ja ennen kaikkea oman :D Kylillä ku oltiin Hennan kans niin höpötettiin iiiihan koko ajan ku kummakkaa ollu kenenkää kaverin kans niin oli kauheesti asiaa :) Päätettiin viel Hennan kans syödä heses ku molemmin oli nälkä ja juustoateriasta sai alennusta bonuskortilla (; äiti tukee mun heseskäyntiä ja on hankkinu mulle bonuskortin :D vähä mä nauroin ku mä näin sen! Niin ja eilen Miksa ja Noora tuli vahtiin mua ja Petrii ku porukat ei oo kotona. On kyl kiva olla Miksan ja Nooran kans. Nyt mä täs oon aatellu meneväni pian tallille ja sit alkaa kerään kamppeita ja sit me mennään Hennan kans Tiialle ja sit sieltä illalla kasinolle :) ♥ tulee taas ihana ilta, jee!

Aamulla ku heräsin niin rupesin katton tv ja sit Cindy tuli mun viereen ja sit Petri tulee kysyyn et miks sun sängyllä on märkä läikkä? :D ei iesus Cindy kusaasi mun sängylle ♥ kiitti Cindy ku arvostat :D::D:D: Joo sori tuli aika turha teksti mut ihan sama :)

Mua ruvennu ärsyttään se ku monien blogeihin, varsinki sellasten blogeihin joilla on tosi paljo lukijoita niin rupee anonyymit kirjoitteleen kaikkee paskaa! mikä idea siinä on ku kateellisena pitää tulla haukkuun ja valittaan joka helevetin asiasta? kyllä mä ainaki kritiikkiä osaan sietää, mut kaikella on rajansa! miksei ihmiset vaan voisi olla ystävällisiä toisille? musta ainaki on tosi kiva ku joku yrittää piristää toisen päivää ymm. :) ♥

Ja kertokaa mielipiteenne et mitä meinaisitte siitä kysymyspostauksesta? ja anteeksi nyt nämä vähäiset ja huonot kuvat, ei oo tullu kameralla otettuu kuvia ja jos oon ottanu niin ihan nopeesti vaan!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti