Sivut

maanantai 1. huhtikuuta 2013

I feel really good now

Ku Joni tuli meille torstaina niin meillä on ollu joka päivä kaikkee kivaa tekemistä :) Ei ainakaa tartte kattoa töllöö kokoaikaa tai muutenkaan vain olla vaikka onhan se välillä tosi kivaaki (: Ollaan oltu tallilla ja siel on ollu tosi kivaa olla ku aurinko paistaa ja on lämmin et oon saanu vaan fleecellä ratsastaa ja hiki tulee silti :) Saralle tuli kengittäjä tänään aamulla 10 - tainno aamulla ja aamulla :D Äiti oli siel yksin ku me nukuttii Jonin kans.

Perjantaina oltiin kylillä :) Mentiin eka yhteiskoulun vanhaan saliin kattomaan säbäpelei ku Roosa ja Anna oli siellä. Sit Roosa lähti jossaki vaiheessa ja me lähettiin pikkuhiljaa ABC'lle päin ku Veera odotti meitä siellä :) Veera on siis mun ja Annan kaveri mikä me tavattiin joskus Dimonan ratsastusleirillä. Me ollaan oltu yhteyksis ja pyritään aina tapaan toisiamme :) Veera asuu Helsingis niin matkaa on.... Mutta oltiin siis siel ABC'llä ja sit käppäiltiin keskustas ja ootettiin Tiimarin kohas et iskä tulee hakeen meidät meille :) Sit me hengailtii meillä kunnes Veera ja Anna lähti.

Lauantaina oltiin tallilla ja sit sieltä ku tultiin, äiti kyseli halutaanko kattoon korispelii niin sit me mentiin kattomaan Kauhajoen Karhun kotipeliä ja ne pelas muistaakseni Forssaa vastaan ja voitti! :) Pitkästä aika korikses, joskus kävin sielä aika useestikki. Ei sit tehty sen kummempia sinäpäivänä :)

Sunnuntaina mulla oli Mirjan valmennus. Mentiin aika perusjuttuja ja en jaksa sen kummemmin ruveta siitä selittämään :) Hyvin kuitenki meni ja onse Mirja vaan niin paras valmentaja! Suosittelen lämpimästi (: Uskalluin sunnuntaina myös skopon selkään, tidii! Nyt meitsi on sitte hirvittämäs ihmisiä liikentees ja oon ollu tänäänki ajamassa ja olis tarkotus mennä sillä huomenna kouluun. Oltiin Annalla tänään "kahvilla" mutta se oli aika katastrofi :D no ainaki hauskaa oli! :'D Joni sit haettii myöhemmin ja sen jälkeen menin hakemaan Annaa ja oltiin kylillä vaan kömättääs ympäriämpäri.

Mä en muutes taida kirjoitella ennen Espanjan reissua, että mahdollisesti sit sieltä kirjoittelen! :) Jos onnistuis et postailisin sieltä jokapäivä, mutta saa nyt nähdä :) Oon koulus tiistain ja keskiviikon - keskiviikko illalla lähdetään Helsinkiin hotelliin yöksi ja sit aamulla on joskus 20 vailla 8 lento. Kuvia ei oo oikeen mistään muualta ku tallilta :D haha hups mut suurin osa kuvista oli aika hauskoja ku säädettiin tallilla kaikkee ja naurettiin ihan sikana :DDD Mut meen kertaan enkkua koska siitä koe huomenna.... A.P.U.A.

P.S. Oon aatellu et teen uuden ulkoasun sitte niistä kuvista mitä Espanjassa tulee otettua ;)

Rakkaudesta lajiin :'D










6 kommenttia:

  1. Mooi! Sulla on tosi kiva blogi! Tykkään! Liityin lukijaksikin :) Teetkö sä bannereita, kun teit Nonalle?

    VastaaPoista
  2. Eikä miten ihana blogi :)!! Super kiva ulkoasu ja oot niin kaunis ♥

    http://saijis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Vooi, sullako on nansus nykyään, tai no entinen nanna (äimiksellä kun nannaksi saraa sanottiin ) :D Saanu sulta hyvän kodin tammamamma (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Nannaksi sanottiin ku tulikin meille mutta vaihdoin nimen koska en pitänyt siitä :) kiva jos oot sitä mieltä ♥

      Poista