Sivut

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Hevosmessut 2016

Voitin Just Dressage'lta yllätyspalkinnon ja liput lauantaiksi Tampereen Hevosmessuille. Olimme samassa hotellissa yötä kuin viimeksikin, eli Scandic Tampere Station'issa. Tykästyimme hotelliin viime kerralla, koska se oli juuri silloin remontoitu. Viikonloppu oli onnistunut ja rentouttava.

Löysimme messuilta vain kaikkea tarpeellista ja mitä meinasimmekin ostaa. Ostimme 4kg chiaa, takin, jonka brodeerasimme, sekä huovan ja pintelit. Olen saanut myytyä jo kolme huopaa, joten sallin itselleni ostaa uuden huovan, joka istuisi koulusatulaan. Olemme myymässä Saran estetavaroita, mukaanlukien estesatulan. Sen takia tarvitsenkin enään vain kouluhuopia. 
  Kävin hakemassa yllätyspalkintoani Just Dressage'lta, jolloin ihastuin yhteen Eskadronin huopaan. En saanutkaan huopaa mielestäni ja loppujen lopuksi kävin ostamassa sen. Myyjä "erehtyi" näyttämään huopaan sopivat pintelit... se oli menoa siinä vaiheessa. Kukapa ei kuvittelisi Saraa huovan nähdessään kanget päässä, kesällä hyvässä kunnossa, jopa letitettynä? Pitääkin tämä mielikuva toteuttaa kesällä, ihan vain kuvausmielessä. 
 Olen tarvinnut tallille fleecevuorellista softshelltakkia, mutta emme ole vielä raaskineet ostaa sellaista. Äiti kuitenkin onnistui löytämään sellaisen ja kun olin kokeillut sitä, päätimme ostaa sen. Kävimme myös brodeeraamassa takin ja sain toteutettua pitkäaikaisen haaveeni. 

En ottanut kameraa ollenkaan Tampereelle mukaan, päätin nauttia kaikesta ilman minkäänlaista kuvaamista. Illalla kun olimme syömässä, taitaa olla ainut kuva, jonka koko reissulta otin. Onnistuin siis hyvinkin tehtävässäni ;) 


HVPolon shoftshelltakki 50e (ovh. 100e) + brodeeraus 20e


Eskadron Platinum Edition satulahuopa 80,90e (ovh. 89,90e) ja pintelit 37,80e (ovh. 42e)

Tämä oli yllätyslahja Just Dressage'lta :) Heidän oma tuotteensa, jolla on arvoa 8,90e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti