Sivut

tiistai 26. huhtikuuta 2016

Suuria päätöksiä

Nyt se päivä sitten koitti, nimittäin Saran muutto. Kyllä, Sara vaihtoi tallipaikkaa. Kerron kattavasti seuraavassa postauksessa syitä siihen miksi Sara muutti, mutta kyseessä ei ollut mikään riitaisa yms muutto, vaan ihan puhtaasti on kysymys ns. politiikasta minkä avulla Sara saadaan varmasti kuntoon ja kukkarokin kestää sen. Olemme jo melkein puolivuotta puhuneet siitä, että Sara muuttaa ainakin kesäksi muualle. Nyt se asia kuitenkin varmistui, mutta nyt ollaan mietitty sitä, että jäisikö Sara pysyvästi asumaan.

Viime viikonloppuna vein jo ensimmäisiä tavaroita uuteen talliin ja sunnuntaina isä tuli poraamaan suitsitelineitä, sekä koukkuja kaappiin. Maanantaina vein viimeisiä tavaroita mm. ruokajutut. Tänään oli vain enää hevosen muutto. Kaikki sujui hyvin ja muuttoa oli odotettu kuin kuuta nousevaa. Muuttopäivänä ei kuitenkaan ongelmilta säästytty, sillä neiti päätti ettei muuten koppihin mene. Sara on kuitenkin saanut omistajakseen yhtä jääräpäisen, joten Sara joutui tyytymään kohtaloonsa ja mennä koppiin. Uudessa tallissa Sara rupesi vain tyytyväisenä syömään, eikä edes ihmetellytkään uutta paikkaa.

Sara muutti Repolan talliin. Repolan talli on meiltä kotoa lyhyen matkan päässä ja Repolan läheisyydessä sijaitsee mm. ravirata, jota on vapaasti meidän käytössämme (toki olettaen, että osaamme raviradan säännöt). Repolan tallin facebook -sivuille pääset tästä tutustumaan. Huomenna klo 17.30 meillä on Saran kanssa Heidin valmennus, jonka jälkeen Sara pääsee kunnon pesulle. Meillä on nyt aluksi vain käyntityöskentelyyn liittyviä valmennuksia, mikä auttaa sitten tulevaisuudessa kun saa aloittaa kuntouttamisen. On ainakin käynti silloin sitten hyvällä mallilla.

4 kommenttia:

  1. hassua että puhut valmennuksista ja ratsastustunneista täysin samana asiana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ne ei ole sama asia, hassua että olet saanut sellaisen käsityksen :)

      Poista
  2. paljon repolantallilla maksaa täyshoito ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Repolalla on fb sivut niin kysy Hannelta suoraan :) itse en muista ja jos on tallipaikasta kiinnostunut on helpompaa, sekä fiksumpaa kysyä tallin omistajalta :)

      Poista