Sivut

torstai 11. heinäkuuta 2013

This is how I show my love

Tälläpä kertaa tulee pelkästään hevosaihein postaus, joten jos ei kiinnosta skippaa koko höskä tai kato vaikka vain kuvat !

Oon kutsunu Saraa nyt niin paljo Sarpaksi, (ette oo varmaan ny blogin puolella kuullukkaa koskaan) että alkaa aiva itteäki kyllästyttää :D mutta eikö se niin mee, että rakkaalla lapsella on monta nimeä ;) ♥ S on menny nyt niin hyvin ku oon ollut ratsastamassa, etenkin tänään ja eilen. Eilen ei harmillisesti ollu kameraa mukana tallilla, mutta tänään onneksi oli. S on menny hyvin nyt ryhdikkäässä muodossa ja säilyttäny sen melki kokoajan, eli parannusta huomattavissa ! On se ihanaa ku huomaa välillä kehittyneensäkki :) Mulla on salainen ase, mikä auttaa Saran kanssa ihan älyttömän paljon ja se on.... tititititiii laukanvaihdot ! S innostuu niissä ja vaihtojen jälkeen on superhyper reipas ja herkkä ratsastaa. S pääsi vähä pyöreeseen kuntoon sairaslomallaan mutta nyt alkaa jo kuntoki nousta ja maha hävitä. Eilen tein laukanvaihtoja lämmittelyksi, jonka jälkeen työstimme askellajeja ja teimme myös kaikissa askellajeissa väistöjä. Tein myös historiaa, tein elämäni ensimmäiset laukkapohkeenväistöt ! :) Siitä tuli ihan huippufiilis, ku S meni niin mageesti ja ite viä onnistuki siinä. Oon huomannu et hetiku Saran saa kunnon muotoon ja "nostettua ylös" niin se on tosi miellyttävä ratsastaa ja tekee lähes kaiken mitä pyytää. Mutta silti saa joka kerta tehdä paljo töitä, S ei kyllä mitää ilmaseksi anna.... se on tullu huomattua. Ja ei meidän työskentely täydellistä oo, mutta sellasta mukavaa ja Saran kans töskentelystä voi nauttia (: ♥

Tänään Saran kanssa tehtiin aika samalla lailla töitä, mutta en ns. "prääsäilly" niin lujaa, että vähä väistöjä tehtiin mut tosi vähä ja vaihtojaki tehtiin vain niin kauan, että ne onnistu. Keskityin taas saamaan Saran kuolaimelle, peräänantoon ja ryhdikkääksi, mutta tyylikkääksi :) Lopuksi S meniki tosi hyvin, ku tarpeen kauan työskenteli ja meniki oikeen kevyeksi ja mukavaksi ratsastaa. Tykkään tosi paljon ku Saran saa tarpeeksi hyväksi ratsastettua, siitä tulee niin kevyt kädelle ja ryhdikäs, sekä reipas ratsastaa, niin S on niin unelma ♥ Väistöjen sijasta työskentelin ympyrällä ja S oli aluksi aika kankea, mutta alko sitte vetreentyä ja suuri edistys oli se, että S käytti sisätakajalkaankin hyvin ympyrällä. Yleensä se on ollu kauheen kankee ja ei oo käyttäny sitä takajalkaansa, mutta nyt se alkaakin jo pelata oikein kunnolla !

Huomenna olis tarkotus ennenkö Joni tulee meille niin mennä tallille ja päätinkin, että juoksutan Saran liinassa ja tehdään erilaisia juttuja maastakäsin. Ainakin olis kiva saada Saran selkään toi esteen vesimatto ! Huomenna sitte näkee mitä S siitä meinaa :) Tulee vähä hepallekki vaihtelua ettei aina treenaa koulua, ku hyppiä en ny viitti.





Olisin laittanu teille videoita mutta parhain videokuvaajani äiti heilu kuin heinämies.


2 kommenttia: