Sivut

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Top 3

Blogeja linkkailtiin paljon enemmän kuin ajattelin ja niitten arvostelemisessa ja katselussa vierähtikin kivasti aikaa ! :) Ajattelin tehdä sen nyt jo, ettei tulisi liikaa blogeja ja mulla on nyt täs just sopivaa aikaa tehdä se. Päätös oli sit tosi vaikea ja kaikki blogit on omalla tavallaan hyviä, mutta tässä siis mun lempparit :)

Thameaamelia
Yksinkertainen mutta nätti ! Blogin ulkoasu on kivan yksinkertainen ja postaukset ovat kivoja ja niissä on paljo laadukkaita kuvia :) Blogi edustaa suurinpiirtein sellaista blogia mitä jaksaa lukea ja seurata ! Yleensä en tykkää jos on kauhean yksinkertaista mutta tässä blogissa se toimii. 

Eetu's reign
Tässäki blogissa yksinkertaisuus toimii. Tykkään blogista paljo sen takia että ei oo ihan perus että poika kirjoittaa, mun lempi bloggaajakin on poika :) Musta pojat tuo tähän bloggaamiseen oman säväyksensä, ja siksi tykkäänki paljo lukea niitä. Tässä blogissa on vielä selkee teksti, kivoja ja laadukkaita kuvia :)

Holyfacepalm
Blogin banneri on kiva ja blogissa on paljon hyviä kuvia :) Teksti on lyhyttä ja ytimekästä eikä liikaa selitetty kaikkea turhaa. 


Mitään näistä top 3 blogeista en oo enemmin nähny/törmänny ja en siis tunne kyseisiä bloggaajia ja olin täysin puolueeton :) Tykkään lukea blogeja jossa kerrotaan muutakin kuin vain omasta arjesta, laadukkaat ja hyvänkokoiset kuvat ja mielenkiintoinen teksti.




2 kommenttia: