Sivut

maanantai 15. heinäkuuta 2013

You'll never really find those perfect words

Toi otsikko kuvaa musta hyvin sitä, miten pitäisi ajatella ku yrittää keksiä otsikkoa postaukseen :D ku ei sitä koskaan kumminkaa sitä "täydellistä" otsikkoa keksi.

Mä voisin taas höpöttää mun yhdestä mielipiteestä, yhteen asiaan :) Musta tää asia on aika puhuttu ja näin, mutta toivottavasti ei haittaa. Asia tuli mieleeni siitä, ku selasin facebookkia, niin siä valitettiin ties mistä asioista. Musta facebookis kauhee valittaminen ei oo järkevää edes, koska suurin osa käsittää sen huomionhakemisena ja sellasena itsesäälinä. Minkähän ottaisin esimerkiksi... hmm... no esimerkiksi jos valitat facebookkiin, että teillä ei oo ruokaa jääkaapissa ja on kauhea nälkä, niin tuskin se facebookissa valittaminen korjaa ongelmaa? Eikö olisi järkevintä vain lähtee sinne kauppaan hakemaan sitä ruokaa, ettei kuole nälkään? Mutta en nyt enempää jauha asiasta, ettei mua pidettäis kauheena valittajana :D Mutta mä halun siksi tuoda mun ajatuksia tänne bloginkin puolelle, koska mä en jaksaisi lukea blogia jossa vain puhuttais ettät tein tänään sitä ja tätä. 

Joni on nyt ollut meillä ja ollaan oltu kavereiden kanssa kylillä, sekä tehty kaikkee muuta :) Oltiin Kasinolla vaahtobileissäki ja siellä oli tosi kivaa! Käveltiin Essin ja Henkan kans sinne, mutta onneks saatiin kyyti kotia ettei märkänä tarvinnu kävellä kotia (: Kuvia ei onneks meistä oo :D haha viimmevuotiset oli niin järkkyjä... :D Joni toi mulle ruusun <3 ihanaa en oo ennemin saanu pojalta kukkia ja en oo ikinä nähny noin isoo ruusuu :D 

Saralle tultiin eilen tekemään akupunktio, joten nyt tänään on sitte vapaapäivä :) Meen kumminki käymään tallilla, ettei Saran selkä tulehtunu ku se oli niin jumis. S saa kokea akupunktion uusiste, kun tuun Unkarista sitte. Aiva hyvin S käyttäyty, vaikka olikin uusi juttu :) selkä oli vain niin kipeä, että sitä piti pinkkusen protestoida, mutta ruumiita ei tullut, joten kaikki on hyvin :D Seurailen nyt tilannetta millanen Sarpan selkä on, mutta ratsastan huomenna varmaan ilman satulaa ellei oo tullu jotain :)

Mä meen syksyllä Kauhajoen lukioon, joten sinne pitäisi hommata tietokone. Oon haaveillu Applen Macbook Airista, mutta iskä ei siihen aluksi suostunut :( Muutamien viikkojen jälkeen mulle on nyt tulossa siis ihka oma Macbookki ja kasvatan mun Apple perhettä :) ! Oon niin onnellinen ja uskon et nyt mun opiskelukin on mieluisaa. Vielä pitäisi vain kirjat hommata ymm. mutta siihen ei oo vielä kiire, kun ne voi hommata vasta kun koulut alkaa :) Opin tän asian kans, että unelmien suhteen pitäätaistella ! Ja en saa läheskää kaikkea mitä haluan, joten mulle on turha tulla sanoon et oon hemmoteltu pilalle :D Ja koska saan macin lupauduin lopettaa hetkeksi Sarpan estesatulan hankkimisen. Kyllä mullaki on jätkee päässä ja tiedän ettei raha kasva puussa :)

ps. arvakkaa jaksaisinko odottaa sitä konetta paria päivää edes... en.







Siinä teille luonnollinen kuva musta - ei meikkiä, eikä piilareita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti