Sivut

maanantai 7. heinäkuuta 2014

We wish they would disappear

Päätin loppujen lopuksi mennä äitin ja isän, sekä koirien kanssa mökille viikonlopuksi, vaikka aluksi ajatuksena oli jäädä yksin kotia. Äiti toi mut sunnuntaina kotia, koska itse on iskän kanssa siellä tiistaihin asti ja minä en kuitenkaan niin kauaa olisi siellä halunnut olla. Mökillä ollaan tehty kaikkia perusjuttuja. Käydään koirien kanssa lenkillä, viedään verkko merelle ja haetaan se sieltä seuraavana päivänä, tehdään ruokaa jne. Tälläkertaa "spesiaalia" oli, että mentiin veneellä muutaman kilometrin matka Sea Sideen. Siellä saa tilattua kaikenlaista ruokaa (hampurilaisia, pizzoja jne.), sekä siellä on myös jäätelökioski, minigolfrata ja tanssipaikka, missä on silloin tällöin erilaisia keikkoja. Aijotaan kyllä mennä sinne joku kerta syömään ja itse haluaisin lujaa päästä minigolffaamaan! Aina kun siihen on mahdollisuus, niin haluan aina minigolffaamaan :D Mökillä oli tosi lämmin ja otettiinkin äitin kanssa aurinkoa. Rusketun todella huonosti, toisinkuin muut meidän perheestä, mutta tälläkertaa sain ittelleni vähän väriä. Ei oo mitään huimaa värimuutosta, mutta en ole ihan niin valkoisen kalpea, vaan päivettynyt (vai miksi äiti sanoikaan).

Sunnuntaina kun kotia tulin chillailin vain itsekseni ja nautin hiljaisuudesta. Menin käymään tallilla illalla, mutta en silti ratsastanut, vaikka olisi pitänyt. Pihalla oli niin kuuma, enkä olisi uskonut, että Sarakaan olisi pitänyt ajatuksesta. Hain Saran vaan sisälle talliin, harjasin sen ja tein perustarkastuksen haavojen ym varalta. Laitoin Saralle kokeeksi hyönteisloimen ja ötökkämyrkkyä vielä loimeen suihkuttelin. Loimi oli ihan ok, kaulakappale oli todella hyvän kokoinen, mutta loimi muuten oli todella justi edestä ja takaa. Noh, toivottavasti se nyt näin ensihädässä menee, eikä kaikki ötökät söisi Saraa, mutta pitää kyllä ostaa paremman kokoinen. Sara on niin ongelmallisen kokoinen, tai sitten vain loimet ovat. Osa loimista on juuri oikean kokoisia ja osa taas kauhean justia edestä... Saralla pitäisi olla 140cm loimia, mutta ei sen kokoisia oikein mistään löydy. Menin joskus 8 maissa vielä Satulle ja tulinkin sieltä kotia vasta vähä puoli 12 jälkeen :D

Tänään on vain vähän pelaillut ja yritän kuluttaa aikaa johonkin neljään, kunnes pitää Joni mennä hakemaan töistä meille. Joni onneksi pääsee meille, ettei mun tartte tänä yönä olla yksin, koska edesllisyö oli aika... ööh säikkymistä, mutta onneksi silti nukuttua sain loppujen lopuksi. Mennään Jonin kanssa illalla tallille ja toivottavasti saan Jonin ratsastamaan ja muutenkin opetettua sille asioita :) Jos kamerankin ottaisi mukaan ja tekisi siitä sitten postauksen. Uskon, että tulee kiva päivä :) Ihanaa kun on lämmin, mutta ratsastajalle on jo liian lämmin.

Juostiin iskän kans tälläänen nuori meriharakka kiinni :D ettei se sotkeudu verkkoon ku pihalla oli verkko massa ku selviteltiin sitä.







Kun Töjbys pyytää yhden pallon saa näin ison jätskin :D









2 kommenttia: