Sivut

tiistai 1. heinäkuuta 2014

Ensimmäinen ratsastus uudella tallilla

Menin äitin kanssa tallille joskus kuuden maissa. Muistin, että aikoinaan ostin paljon koreja leikkimökkiin, joten kävin sieltä etsimässä sellaisen Saran suojille. Löysin sieltä korin lisäksi sellaisen rautaisen koukuilla kiinnitettävän korin, minkä alapuolella on koukut. Ajattelin ottaa sen myös tallille mukaan ja kokeilla jos se saisi karsinaan kiinni. Se sopi karsinan seinälle tosi hyvin! Laitoin siihen sitten pari riimua, juoksutusliinan, kaviorasvan + siihen kuuluvan pensselin, sekä pintelit joilla kiinnitän kylmät geelipussit.

Haettiin Sara talliin ja ruvettiin laittamaan sitä kuntoon. Sara oli kauhean levoton ja ei meinannut aluksi talliinkaan mennä. Kun saimme Sarpan valmiiksi suuntasimme ulkokentälle. Päätin etten vaadi Saralta oikeastaan mitään ja että se saa katsella ympärilleen, totutella paikkaan. Käveltiin ympäri kenttää ja otin muutaman ravipätkänkin. Sara oli tosi reippaan ja innokkaan oloinen, eikä pelästynyt yhtään mitään! Kyllä saa olla ylpeä hepastaan :) Äiti otti muutaman kuvan, että saisin niitä tänne teille esille, mutta valitettavasti kuvista n. 80% on epätarkkoja...

Ratsastuksen jälkeen palattiin talliin ja Sara oli tallissa jo enemmän oma itsensä. Riisuttiin varusteet, laitoin kylmät jalkoihin ja hoidin haavan betadinellä, sekä laitoin päälle vielä haavavoidetta. Haava on alkanut jo hyvin paranemaan ja ihan vähän tuli verta vain tosi pienestä kohdasta. Kun rupesin ottamaan kylmiä pois, niin äiti yritt syöttää Saralle rehuja, mutta ne eivät oikein sille kelvanneet. Kauhea kiire oli päästä ulos kavereiden luo. Vein Saran ulos ja kun Sara oli päässyt laiduntamaan laitoimme tavaroita paikoilleen ja lähdimme kotia. Kaiken kaikkiaan oon tosi tyytyväinen ja tänään aijon varmaan juoksuttaa Saraa liinassa tai ratsastaa :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti