Sivut

maanantai 6. lokakuuta 2014

Step by step

Tein tänään uuden ulkoasun! Latasin eilen Gimpin uudelleen ja nyt se on yhteistyöhön halukas, joten sain eilen tehtyä youtubeenkin bannerin, toki vaihdan sen heti kun saan inspiraation. Mielipiteitä ulkoasusta?

MSM loppuu Saralta huomenna (täksi illaksi riittää vielä mitallinen), joten mentiin iskän ja Petrin kanssa Agrimarkettiin. Aina kun meen sinne teen perus jutut, eli katselen silti aina kaiken läpi, vaikka haettaisiinkin jotain tiettyä. Joten alennuksesta tarttui MSM lisäksi kaksi korvahuppua. Korvahuput maksoi normihinnaltaan jotain reilun 18€, mutta olivat -40%, joten hintaa tuli vain 9,90€! MSM hintaa en muista.

Tänään en oo varma pääsenkö tallille, mutta toivottavasti. En viitsisi mennä skootterilla kun on niin kylmä ja iskä joutuikin olla viemättä, koska piti lähteä tuomariksi karhuhaukulle. Äitikin menee koripalloon, mutta ehkä saan siltä kyydin, ainakin tallille. Pitää vielä miettiä, olisi tärkeetä päästä tallille, koska Netta menee huomenna Saralla. Pidän sille tuntia, niin ei tarvittaisi energista heppaa :D vaikka Sarassa ei vapaapäivät näy, ehkä tekee töitä vain paremmin. Noh, meen skootterilla, jos en muuta keksi...

Viikonlopulle on aikalailla suunnitelmia ja muutenkin koko viikolle. Huomenna on ruotsin uusintakoe ja pidän Netalle tunnin, sekä tehdään iltatalli. Keskiviikkona Saralle tullaan tekemään akupunktiota ja haluaisin mennä koripalloon jos kerkeän, muuten luen sanakokeeseen. Torstaina mennään Vaasaan koulusta ja tehdään äitin kanssa iltatalli. Perjantaina mulla on ruotsin sanakoe. Launtaina on mun serkun kihlajaiset, niin mennään sinne perheen kanssa ja sunnuntaina meen katsomaan Milleä (ennen Saraa mulla oli ylläpidossa melkein vuoden hevonen), sekä katsomaan tietysti Seinäjoen Hööksin :) Olis tarkoitus löytää ohjat suitsiin ainakin, sekä lapasuojus. Sitten alkaakin ansaittu syysloma! Toivottavasti saan nyt tehtyä postauksia näistä tekemisistäni :) Multa askissa pyydettiin tekemään varustepostausta omista vaatteistani, niin ainakin sen aijon tehdä viimmeistään syyslomalla, vaikka taitaa se mennä kiireiden takia syyslomalle.  








I call your name,
Your ears pick up.
You canter in,
we saddle up.

Through grassy meadows,
over hills and streams.
The world belongs
to us it seems.

It's a Lifestyle.

Aivan äärettömän ihana teksti oli huppujen lapussa :)



2 kommenttia:

  1. Ihanan värisiä nuo korvahuput! Aiotko tehä postausta siitä miten sara tällä netalla meni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tummansininen ainakin tulee käyttöön ja varmasti oranssikin jos saan siihen sopivan huovan ;) En varmaan ainakaan kokonaista postausta tee, koska siitä tulisi niin suppea, mutta kyllä mä mainitsen jossain postauksessa kuinka meni ja mitä tehtiin :)

      Poista