Sivut

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Irtojuoksutus + videopostaus esillä!

Sara on nyt ollut vähän kevyemmällä liikunnalla, tai ainakin sellaisella missä ei vaadita juurikaan mitään. Sille oli tullut uuden koulusatulan vyöstä haavat molempiin kainaloihin, niin satulaa ei nyt selkään oikein viitsi laittaa. Menin torstaina ilman satulaa, mutta se ei ollut yhtään kivaa ja en saanut hevosta menemään niinkuin olisin halunnut. Torstaina Sara oli tehnyt myös historiaa, sillä siltä oli lähtenyt oikeasta etujalasta kenkä! Siltä ei oo koskaan ennemmin lähtenyt ja se on mulla jo reilun kaksi vuotta ollut, eli aika hyvin. Kenkä löytyi laitumelta ja kengittäjä tuli jo kengittämään sen vajaan tunnin päästä. Ei siis ollut ollenkaan pitkä murhe ja on kyllä hyvä kengittäjä, kun kerkeää paikallekkin nopeasti! Nyt Saran liikunta on suurimmaksi osaksi vain juoksutusta. Sain kameran otettua tallille sunnuntaina, joten irtojuoksutuskuvia olisi tarjolla. Musta tuntuu, ettei kauhean moni tykkää näistä heppapostauksista mitä tulee aina paljon, niin jos haluatte jotain muuta niin ehdotelkaa! Olisi huomattavasti helpompaa tehdä tänne erilaisia postauksia :)

HUOM. Nyt on videopostaus vastauksista vihdoinki ladattu: tästä pääset kyseiseen postaukseen.

























Mikä on teidän lemppari? Sara on oikeasti laihtunut, mutta harmillisesti kaikki kuvakulmat ja asennot ei tee sille kunniaa :D Mä yritän muutes mun youtube kanavaakin parannella, mutta on vähän turhan haastavaa, kun gimp ei tee yhteistyötä.. :/


2 kommenttia:

  1. heppapostaukset on just parhaita! :D ihania kuvia ja toi vastausvideokin oli tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) olisi kiva vain kuulla niitäkin, jotka ei ainaisista heppajutuista tykkää, olis kiva miellyttää lukijoita paremmin.

      Poista