Sivut

lauantai 18. lokakuuta 2014

Jumping

Oon palannut Teuvalta jo kotia, kun Joni meni viikonlopuksi Vaasaan. Satu oli luvannut perjantaina tulla hyppäämään Saralla, niin mentiin illalla joskus 7 maissa tallille, niin maneesissa ei ollut porukkaa :) Sofi tuli ratsastamaan jossakin vaiheessa, mutta eihän se mitään haitannut, kun oltiin enemmän toisessa päässä ja maneesi on tilava. Satulla oli aluksi vaikeuksia päästä Sarpan hyppytyyliin mukaan, sen oman lämppärin hyppytyyli on niin paljon erilaisempi. Mutta kun Satu pääsi mukaan ja Sara pääsi menoon mukaan hitaasti lämpeävänä, niin sitte meno oli tosi kivan näköstä ja sujui hyvin! :) Laukka ei vaan meinannut nousta aina, niin siksi ravilla tultiin muutamalle esteelle. Sara on nyt takunnu laukan kanssa, mutta eiköhän se tästä. Jumissa sen ei ainakaan pitäisi olla, koska hiljattain sille akupunktio tehtiin.

Videosta hyvin näätte, kuinka Sara aluksi vähäniinkuin pysähtyy esteelle ja laukassa ei aina takapää ole mukana, muttakun korkeus nousee ja heppa joutuu töihin, niin meno näyttää paljon paremmalta. Sara on aina ollut vähän hitaastilämpenevä esteillä aluksi ja kun korkeus nousee, niin heppakin menee paremmin. Tämä oli siis ensimmäinen kerta, kun joku muu hyppää Saralla. Onhan Joni hypännyt oikein pieniä, mutta siis että joku oikein kunnolla hyppää sen kanssa.

Mulla on tiistaina synttärit ja saan synttärilahjaksi heppajuttuja, niin kun oon lahjat saanut ja kerkeän, teen sen varustepostauksen. Torstaina mulla on vihdoinkin se Emilia Kerimaan valmennus! Toivottavasti saan sinne jonkun ottamaan videota :) En oo aivan varma saako sitä valmennusta tulla edes katsomaan. Ilmoitin mut ja Saran siihen 80cm ryhmään, koska on siitä pitkä aika kun oon 90cm mennyt ja muutenkin haluan 80cm varmemmaksi. Palailen blogin puolelle varmaan tiistaina, kun kerron syntymäpäivästäni :)




2 kommenttia:

  1. tosi kiva nähdä miten sara liikkuu esteillä! vähän laiskaltahan se näytti, mut sen hyppytekniikka ainakin oli suht. hyvännäkönen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä se kiva on ja hyvältä näyttää ku pääsee vaan vauhtiin :)

      Poista