Sivut

torstai 9. lokakuuta 2014

Everything will be good

Tiistaina pidin Netalle tunnin, Saralla tietysti, eihän mulla ketään muutakaan heppaa ole. Olin myöhässä äitin parturin takia, mutta onneksi en kauheasti kuitenkaan. Haettiin Sara talliin ja se oli aluksi suhteellisen rauhallinen, kunnes se sai jonku ihme jutun, että tantteeras puolelta toiselle. Olinkin heti et just joo, tässä se sitten oli, Sarppa päätti näyttää pahan tinttaliisansa ja saada Netan kauhun valtaan. Kuitenkin ajattelin, että asiat voi muuttua, koska Saran ratsastukseen asiat eivät oikeastaan koskaan vaikuta. Kun olimme saaneet Saran valmiiksi, niin laitoin sille varooksi champoonit, niin ei nyppisi ohjia Netan käsistä ja ne toimivatkin oikein hyvin. Sara meni todella hyvin, vaikka olikin laukannostoissa, että onko pakko hei. Tehtiin suhteellisen perus juttuja, vähän etittiin sellasta turvallisuuden tuntua heppaan :) Kaikki meni tosi hyvin ja hyvää laukkaakin sain nähdä, mikä on Sarpan kans suuri saavutus. Joten nyt mulla on sit joka tiistaille tuntilainen! Pitää vaan seuraavalle kerralle keksiä tekemistä jo etukäteen, niin helpottais huomattavasti.

Keskiviikkona oli Saran akupunktion vuoro ja sain samalla uuden hupparin mun toisen Kingslandin seuraksi :) Sara oli tosi rauhallinen ja muutenkin tosi kiva, että se rentoutu akupunktios paljon nopeempaa mitä yleensä. Selkä oli suhteellisen hyväs kunnossa, eikä mikään muukaan ollut pahoin jumissa. Ja Sarppa on laihtunutkin vähän, mutta matka on vielä pitkä.

Tänään oon koulusta ollu Vaasassa minimessuilla kampusalueella :) Kiva tilaisuus oli, mutta tuntuu, että oon aina vain sekasin Vaasan yliopiston tarjonnasta! Iskä vei mut linkkapysäkille aamulla ja paappa oli edellisiltana luvannut hakea mut koulusta. Paappa tulikin mut hakemaan ja menin niille sitte kylään. Tulin täs jonkin aikaa sitte kotia ja sain Petriä ottamaan hupparista kuvia. Illalla pitää vielä mennä Sara juoksuttamaan ja sitten tehdä äitin kanssa iltatalli.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti