Sivut

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Syntymäpäivän viettoa

Perjantaina juhlistettiin mun synttäreitä oikeastaan vasta kunnolla. Perjantaina käytiin Jonin kanssa tallilla ratsastamassa Sara nopeasti, koska vieraat oli kutsuttu meille suunnilleen seitsemäksi. Maneesissa oli tunti menossa ja esteitä joka paikassa, niin ei siellä mahtunut oikeen menemään. Menin sitten vain kaikki askellajit läpi, enkä vaatinut kuolaimelle, koska a) siinä olisi kestänyt kuitenkin kauan b) aikaa ei ollut ja kiire, c) sekä tila oli puutteellinen. Sara oli reipas, eikä ollenkaan jumissa mitenkään valmennuksen jäljiltä.

Kun iskä oli hakenut meidät tallilta, niin syötiin ja valmistauduttiin vieraiden tuloon. Oltiin kutsuttu Miksa ja Noora, mamma ja pappa, sekä kummini perheineen. Lahjaksi sain tosi tarpeellisia juttuja, eli tietenkin perus raha ja hiuspannan tallille. Mulla on tallille ihana neulepipo, mutta kun pidän esim. Netalle tuntia/teen iltatallia jne. niin joskus tuntuu et olis niin ihanaa pitää hiukset nutturalla ja laittaa panta päähän. Ongelmana on vaan ollut pannan puuttuminen... mutta eipähän oo enää! Ja sain mun lempikarkkeja paaaaaaljon <3 Äitin ja iskän synttärilahja mennään mutkien kautta hakemaan perjantaina, kun meen Seinäjoelta hakemaan yhtä lahjakorttia. Tiistaina sain Jonilta ihanat korvikset :)

Ilmottauduin 1.11 kisoihin kotitallillamme, meen 60cm ja 70cm siellä. Oisin 80cm mennyt, mutta kun ei mentykään sitä valmennuksessa niin jätän suosiolla pois. Yritän seuraavana viikonloppuna myös ne mun varusteetkin kuvata, otan vain niistä kuvat selityksien kera, ei oikeen kukaan kerkeä kuvailemaan mun kanssa niistä videota. Onko joku tulossa 1.11 Kauhajoen Ratsastuskeskukselle kuvamaan? Olisi kiva saada kuvia, vaikka olisikin huonolaatuisia. Jos äiti tai joku saisi vielä radat videolle, niin sais hyvän postauksen tehtyä :)

Mulla alkaa torstaina koeviikko, onneksi on vain 3 koetta, mutta silti siitä tulee varmast rankka. Yritän panostaa psykaan ja englantiin on pakko panostaa, että pääsisin edes läpi. Mutta yritän silti saada edes pari postausta viikossa :) Tässä muutama kuva vain lahjoista, en muuten kuvaillut, enkä halua tänne sukulaisteni kuvia oikein jaella.  Pannasta ja vanhempieni lahjasta saatte sitten paremmin informaatiota kun esittelen varusteeni!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti