Sivut

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Spooks Snoopy jacket

Mun oli tarkoitus saada synttärilahjaksi Spooksin Snoopy untuvatakki berryn värisenä, mutta sitä väriä ei ookkaan saatavilla, niin ostettiin se navyn värisenä. Olisi niin ollut kiva saada se berryn värisenä, mutta toisaalta navy menee oikeastaan kaikkien värien kanssa ja on siisti, käytännöllinen, sekä simppeli. Tarkoitus olisi pitää tämä hyvänä niin kauan kuin mahdollista ja muutenkaan en usko ostavani uutta toppatakkia pitkään aikaan.



Olin aikaisemmin käynyt kokeilemassa tätä Hööksissä, että jos me oltaisiin tilattu olisi koko tiedossa. Mun kohdalla Spooksin takit on koon vähän liian pieniä. Käytän normaalisti xs-s kokoa, mutta nyt tämä takki on ensimmäinen m koko. S koko oli ihan ok, mutta sinne alle ei olisi mahtunut oikein mitään, niin kannatti ottaa m koko. Käytiin sitten viimme perjantaina hakemassa tämä Hööksistä ja hintaa oli 200e.



Spooksin takit on yleensäkkin aika simppeleitä, pieniä hienoja yksityiskohtia. Takissa on myös hienona kevennyksenä tummaan takkiin valkoisia koristereunoja. Takissa on myös Spooksin logo, sekä hyppääviä hevosia ja kruunuja. Kaikista eniten pidän vetuketjujen kruunuista, mitkä ovat myös värillisiä ja piristävät tummaa takkia.





Ajattelin ensin, että toi korkea kaulus olisi haitaksi. Nyt kun mulla oli tää takki lauantaina kisossa, niin se ei oo tiellä. Päinvastoin, se vaan lämmittää tosi kivasti ja tuulella ei oo läpipääsyä, eivätkä kaulahuivit oo välttämättömiä. Hihat on tarpeeksi pitkät, eivätkä meinaa edes jäädä liian lyhyeksi. Pituus on hyvä, ei jää ratsastaessa inhottavasti pyllyn alle, mutta alaselkä ei ole kuitenkaan paljaana. Kaikin puolin tähän menessä ollut ainakin nappiostos, enkä usko että tuun koskaan katumaankaan :) Nyt voi talvi tulla mun puolesta. Onko teillä kokemuksia Spooksin takeista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti