Sivut

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Estekilpailut 1.11.-14

Tultiin tallille joskus 11 aikaan ja Satukin tuli siinä samaan aikaan. Mentiin sitten ilmottautumaan, minkä jälkeen jäätiin hetkeksi juttelemaan ja ihmettelemään. Äiti meni hakemaan Saraa, niin mentiin sitten laittamaan se valmiiksi. Kun heppa oli valmiina ja olin itselleni käynyt laittamassa varusteet, niin suunnattiin Satun luokse. Käytiin Satun kanssa rataan tutustumassa ja saatiin aika kauan kävellä hevosten kanssa. Rata oli helppo, mutta radalla oli muuri yhtenä esteenä tekemässä tuloksiin eroja. Heti kun sain tietää, että on muuri radalla, tiesin meidän kisojen olevan siinä.

Kumpaankin luokkaan verryteltiin ryhmissä maneesissa. Sara oli tosi reipas, mutta silti välillä junnasi ja kieltoja tuli niin paljon ettei laskuissakaan pysy. 60cm rata oli todellinen katastrofi, mutta päästiin sentäs muurin yli ja sain radan mentyä loppuun. En osaa yhtään mennä Saralla, joka painelee menemään kuin tuulispää. Laiskan hevosen omistajana vauhti vähän hirvittikin, mutta hengissä ollaan.

70cm rata oli paljon parempi. Annoin Saran mennä, en jarrutellut ja tuin suhteellisen hyvin. Kyseisellä radalla Sara kuitenkin päätti kieltää muurille. Rata meni muuten todella hyvin, mutta muurille kielto jäi harmittamaan paljon. Sara ei 60cm kieltänyt muurille ja nyt kuitenkin kielsi. Olisi tullut niin hyvä aikakin, mutta ei sitten uusintaan päästy.60cm kiellettiin radalta ulos ja 70cm ei päästy uusintaan. Loppujen lopuksi oon ihan suhteellisen tyytyväinen, koska kun vertaa ratoja niin sain paljon paremman radan lopuksi. Satun kanssa nyt sovittiinkin, että seuraavalla kerralla kun Satu tulee maneesille hyppäämään, niin rehataan kaikki erikoisesteet kentälle.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti