Sivut

lauantai 21. maaliskuuta 2015

Kiisatiimi

Pääsimme Saran kanssa tallimme kisatiimiin. Ette voi käsittää kuinka onnelinen olen! Vihdoinkin saan tukea ja apua ammattilaiselta :) Maanantaina hommat selviää paremmin, mutta ajattelin infota teille vähän nyt tästä asiasta. Kisatiimissä olevat ratsukot ovat kaikki tuttuja ja kavereita, niin toivon ja uskon, että meillä olisi ihan mahtava yhteishenki kilpailuissa. Sellainen, että me tsempattaisiin toisia, tuettaisiin, annettaisiin neuvoja jne. :) 


Kisatiimi tuo varmasti myös blogille aktiivisuutta, mikä on lukioidenkin kannalta hieno juttu. Jos vain kaikilta saan luvan niin esim. kisareissuista on tulossa videopostauksia ja kaikkea muuta kivaa! :) Ajattelin myös, että olisi kiva joskus esitellä kaikki tiimiläiset. Mutta aika paljolti kaikki riippuu siitä saanko muilta luvan, mutta jos en saa, niin sitten saatte seurailla minun osaltani joitain kisapostauksia jne. 


Pienenä ilmoitusasiana vielä se, että Netta halusi lopettaa tunneilla käymisen. Jos jotain kiinnostaa ruveta käymään tunneilla tai käydä itsenäisesti ratsastamassa kerran viikossa, niin ottakaa rohkeasti vain yhteyttä :) Niin katellaan sitten tilannetta, en vielä ole varma riittääkö aika. Saatan saada kesätöitä ja haluan kisatiimiin antaa täyden panostukseni.


4 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia ja sun blogilla on muuten ihan sika hieno ulkoasu! Ootko ite tehny? :)

    - Mimmi

    VastaaPoista
  2. Jos et saa muuta niin mä voin kun ei oo paljon muutakaan ratsasteltavaa :)

    VastaaPoista