Sivut

torstai 26. maaliskuuta 2015

Sprenger

Muistaakseni olen maininnut siitä, että valmentajani suositteli käyttööni rissakannuksia. Itselle tuli vähän sellainen fiilis, että eikai nyt ihan sellaisia aivan tarvita. Puhuinkin sitten Heidin kanssa kannuksista ja tulimme siihen päätökseen, että ostaisin ensin pitkät peruskannukset. Myöhemmin voisi ehkä rissoja katsoa, mutta katsotaan ensin miten näillä menee. Päädyimme näihin kannuksiin kokemattomuuteni takia, koska minulla oikeasti on vain perus pikkukannuksista kokemusta. Pikkukannuksista rissoihin siirtyminen olisi ollut liian suuri harppaus, niin aloitetaan vähän edes pienemmällä harppauksella. 


Hain kannukset tänään postista ja kyseessä on Sprenger Ultra fit -kannukset, jotka ovat 40mm pituiset. Nyt kun konkreettisesti näkee kannukset, ne ovat ihan hirvittävän pitkät! Kauhistuin aivan ja on sellainen olo, miten Sara koskaan menisi näillä ilman kiukuttelua... Se selviää vain kokeilemalla, mutta toisaalta odotan sitä kauhulla. Laadultaa kannuksien pitäisi olla hyvät tai ainakin uskon niin, koska Sprengerin kannukset ovat kyllä kehuttuja. Hintaa näille kannuksille tuli 29€ posteineen, harmittaakin kun nyt olisi -20% alennuskuponki Horzelle... Noh, ei voi mitään, pitää myöhemmin käyttää se sitten.



Lyhyesti mainitsen sen, että lastaaminen sujuu erinomaisesti! Tänään lastasin Saran itse, pihassa ja ilman apua :) Videota saatte lastauksesta, kunhan saan kameran ladattua ja muistan ottaa sen kuvaajan kera tallille. Päästäänkin kisoihin nyt muualle, sekä valmennuksiin tietenkin. Meidän kisakausi starttaa pääsiäisenä 6 päivä maanantaina kotitallillamme. Todennäköisesti menen 50-60cm, mutta sen näkee sitten vielä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti