Sivut

maanantai 16. maaliskuuta 2015

If you want it, take it

Sunnuntaina Janita tuli kuvaamaan meidän menoa. Aluksi Sara oli aivan hirvittävä, se oli tahmea kuin mikäkin ja tuntui, ettei mikään auttanut. Yritin heti jo käynnissä vaatia hevosen rehelliseksi, mutta hevonen suorastaan vain haistatti :D Päätin sitten mennä kaikki askellajit läpi suhteellisen lyhyesti. Sen jälkeen palasin "lähtöpisteeseen", taivuttelin hevosta ja vaadin sitä rehelliseksi. 

Lopuksi S olikin aiva jees, mutta jäi silti yllättävän tahmeaksi, verrattuna yleisesti sen ratsastettavuuteen. En tiedä alkaako auringon lämpö tehdä kaikesta tylsää ja haluaisi vain olla auringossa laiskottelemassa... Rehelliseksi en sitä kuitenkaan lopuksikaan saanut, mutta päätin lopettaa kun ihan muutama hyvä pätkä tuli. Ratsastan yleensä periaatteella, että kun menee hyvin lopetetaan siihen. 

Muutakin ilmoitettavaa teille on valmennuksien suhteen, lisää kuvia jne. mutta niitä saatte nähdä sitten seuraavassa postauksessa! :) Ei tule tästä liian pitkää ja saan apua postauksien pulaan. Tänään meillä on tunti taas, innolla kyllä odotan mitä Heidi on keksinyt! Viime maanantaina harjoittelimme vastalaukkaa valmistelevia tehtäviä. Emme siis tehneet vastalaukkaa, vain jotain suuntaa antavaa jumppaa. Hevonen oli silloin niin innoissaan, että sai kyllä hampaat irvessä pelätä mihin seuraavaksi joutuu :D 


Tarkoituksena oli, että olisin ratsastanut ulkona kentällä. Vaikka kenttä alkaa ollakin sula, niin en sinne raaskinutkaan mennä routakuoppien pelossa. Ei tiedä millainen pohja on, kun se on uusittu viime kesänä ja kukaan ei ole siellä mennyt. Toivottavasti se olisi pian kunnossa, niin saisi teille paljon useammin kuvia ihan perusratsastuksestakin. 


Tiistaina ja todennäköisesti myös torstaina ollaan lastailemassa Saraa Tommin kanssa :) Jos kaikki sujuu yhtä hyvin kuin viimmeksi, niin toivottavasti voitaisiin äidin kanssa jo pikkuhiljaa harjoitella, ettei tarvitsi Tommin apua. Kuitenkin kisojakin olisi kiva päästä kiertämään ja valmentautumaan. Saa kyllä olla ikuisesti kiitollinen Tommin korvaamattomasta avusta ja rautaisista hermoista!










Kaikki kuvat © Janita K

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja Sara on kaikissa kuvissa ihanasti korvat höröllä :) Oli kiva taas nähdä kunnolla kuvia teidän treeneistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Muistan kun Sara tuli meille, luulin sen kyttäävän ja pelkäävän kaikkea :D koska se meni kokoajan korvat tötteröllä eteenpäin.

      Poista
  2. Moi!
    Eksyin blogiisi FB:n kautta ja pakko on nyt kysyä: onko Sara Siilinjärveltä? Nämä etuliitteet "Siilin" vaan vihjaa aina Siilinjärven ratsastuskouluihin :D haha, typerä kysymys, mut yrittänyttä ei laiteta ;)

    Hienolta näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja Siilin Ratsastuskeskus on joskus Saran omistanut.

      Poista