Sivut

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Huippujuttuja!

Tiistaina ja tänään lastasimme Saraa Tommin kanssa. Tiistaina lastaus sujui ihan hyvin, ei kuitenkaan yhtä hyvin kuin pari viikkoa sitten. Hevosta piti aika paljon kannustaa ja rohkaista menemään koppiin. Ajoimme pihassa pienen pätkän, jonka aikana syötin hevoselle porkkanoita, juttelin ja silittelin. Kuljetus ei Saran kanssa ongelma ole ongelma, mutta haluamme hevoselle hyviä kokemuksia kaikesta traileriin liittyen.

Tänään lastaus sujui todella hyvin, hevonen menikin melkein heti sinne, raipalla piti kerran koskettaa ja niin oltiinkin trailerissa. Sen jälkeen menimme heittämään autolla pienen ehkä kilometrin lenkin. Tommi totesi Saran matkustava hyvin ja rauhassa, toki itse sen tiesinkin jo. Huomenna olisi taas lastausta vuorossa ja tälläkertaa pääsen itse puikkoihin! :) Saa nähdä mitä siitä tulee...

Nina Fagerström on tulossa tallillemme valmentamaan 18.-19.4. Vielä ei olla varmoja osallistumisestamme, eikä ole vielä osallistumisen suhteen ohjeita tullut, mutta eiköhän me olla menossa :) Lauantain estevalmennuksen peruin, koska lähden viikonlopuksi Vaasaan. Tulee niitä kertoja myöhemminkin! Toinen huippujuttu on nimittäin se, että ratsastuksen opettajani Heidi kokoaa kilpailutiimiä. Toivonkin pääseväni siihen Saran kanssa :) Olisi mahtavaa saada ammattilaisen neuvoja kisoissakin, tukea ja kisatiimin kanssa yhteisiä hienoja kokemuksia! Olen niin innoissani, että voisin vain pomppia :D Heti kun saan tietää asiasta enemmän jne. infoa kyllä teitäkin!











Pahoittelut kuvien tökeröstä taustasta! Muuten ovatkin onnistuneita kuvia :)
Kaikki kuvat © Janita K.

4 kommenttia:

  1. Hahhah tausta on kyllä vähän huono noissa kuvissa, mutta Sara on kyllä tosi nätti niissä! Kiva että teillä alkaa lastaus sujua paremmin :)

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania kuvia ja näyttää että Sarppakin olis vähän laihtunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) vaikka musta tuntuu että se vain lihoaa...

      Poista