Sivut

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Do what you want

Nyt on blogin ulkoasu valmis, ellen keksi siihen jotain pikku lisiä vielä :) Itse oon ainakin nyt ulkoasuun todella tyytyväinen ja uskon, että pidänkin tätä ulkoasua kauan. Vaihdan sen vasta sitten, kun saan uuden idean ja olen yähän kyllästynyt. Heppapainoitteinen banneri on, mutta ei tämä kuitenkaan pelkäksi heppablogiksi muutu. Se voi olla kuitenkin mahdollista, että kun Sara on taas ratsastuskunnossa niin voi tulla paljon heppapostauksia, mutta viikonloppuisin teen aika paljon kaikkea muutakin.

Olin iskän kanssa yks päivä Kauhajoen Kesportissa, koska tarkoituksena oli mennä katsomaan jos siellä olisi oikeanlaisia geelipussia Saralle. Kalliiden kylmäyssuojien sijasta laitan Saralle geelipussit jalkoihin ja käärin pintelit ympärille. Näin saan sitten kylmättyä Saran jalat joka kerta ratsastuksen jälkeen ja saan pidettyä ne hyvänä. Kesportissa oli oikeanlaisia, alkuperäishinta oli muistaakseni 9.90e kappale, mutta saatiin ne kappalehintaan 8.00e. En malta odottamaan kun pääsen testailemaan niitä ja muutenkin ottamaan ne käyttöön. Mulle on kauan etitty juoksukenkiä, koska käytän aina iskän omia. Ongelmana on vaan ollut se, että mulla on ollut liian vaativat kriteerit. Halusin, että ne on kivan väriset ja niiden pitää olla Salomonit, niillä pikakiinnityksillä. Kesportissa sitten iskä yllätti mut kysymällä myyjällä Salomonin kengistä ja mentiin sitten kokeilemaan muutamia. Kokeilin ensin sellasia mustia, missä ei ollut edes sitä pikakiinnitystä. En niitä sitten halunnut, koska ne oli kokonaan mustat ja vaikutti kauheen masentavilta. Myyjä sitten näytti kenkiä, mitkä oli neonin pinkit..... tottakai tällänen prinsessa oli ihan myyty niille kengille! :D Ne maksoi 99e, mutta saatiin ne 89e hintaan. Kesportissa on tosi kiva käydä ostamassa kaikkea, koska hintoja voidaan alentaa. Nyt mulla on sitten vihdoinkin omat kengät :)

Haettiin Joni töistä meille perjantaina, niin ollaan meillä oltu nyt viikonloppu. Jonilla on allergia ja mulla on flunssa, niin kummatki on ihan tukos ja niistämäs kokoaika. Saran luona ollaan joka päivä käyty ja Saralla oli lauantaina akupunktiokin. Jätettiin Sara ja Karo sitten yöksi sisälle lepäämään. Sara oli ok, mutta laihdutuskuurille joutaas! :D Mutta sen itsekkin jo tiesin ja jos nyt maanantaina eläinlääkäri vain antais luvan, niin Saran treenaaminen aloitettais ja ruvettais sitten pikkuhiljaa tekemään pari kertaa viikossa intervalliharjoituksia. Maanantaina siis soitellaan eläinlääkäriä tarkistamaan Sara, niin toivottavasti se olisi kunnossa ja saisi treenit aloittaa. Vähän kyllä pelottaa, mutta toisaalta olen huomannut Sarassa jo muutoksia, niin uskon aika vahvasti jalan olevan terve.

Tänään jos päivä pysyy lämpöisenä, niin pestään Vili. Ollaan nyt perjantaina ja lauantaina meinattu, mutta on ollut silloin niin varjoisaa. Mutta eiklhän sen tänään saa pestyä :) Skopokin pitäisi pestä, kauhistelin aiva kuinka likainen se on, kun menimme tallille viemään heppoja ulos. Nyt ei mitään kauhean ihmeellistä ollut, mutta oli pakko tulla sanomaan jotain, koska halusin teidän tietävän, etten mullista blogia kauheasti enää :D












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti