Sivut

torstai 5. kesäkuuta 2014

Varustepostaus I

Pihalla on todella paahtavan kuuma, mutta päätin kuitenkin, että haluan olla pihalla, enkä kokoaika sisällä :D Pihalla tuskissani mietin, että mitä tekisin. Jonkin ajan päästä sitten keksin, eli järjestin kotona olevia heppajuttuja varastossa ja samalla otin niistä tänne blogin puolelle kuvia. Luvassa on siis jonkinlainen varustepostaus, mutta ei kuitenkaan mikään ns. "täydellinen", koska en tallilla ottanut kuin suitsista ja satuloista kuvat. Kävin siis tallillakin hoitamassa Saraa ja kuvasin kyseiset jutskat :) Voin sitten joskus myöhemmin tehdä kunnon varustepostauksen, niistä mitkä aina tallilla ovat ja joskus vaikka omistakin varusteista! Mikäli pidätte tästä edes, koska kyllä se oli tuskallista tavaroita kujetella edestakaisin pihalle ja varastoon, varsinkin tässä helteessä. Ei saisi valittaa, ihanaa kun on lämmin <3


Eurohunterin ruskehtavan oranssi perushuopa. Ostin kaverilta 10e ja ihan kiva perushupopa, sopii Saran väritykseen ja mulla on tohon mätsäävät pintelit. 

Vaalea aivan ihana Lami-Cellin perushuopa, minkä ostin muistaakseni 20e käytettynä Riimu-Narun kirppiksestä. (Riimu-Naru nimistä liikettä ei kauhajoella enää oo :/ )


Molemmat ovat Horzen huopia, jotka on ostettu Kauhajoen Agrimarketista alennuksista. Toinen on jo aiva väriltään haalistunut, mutta hyvä huopa varalle. Ylempi noista on ihanan paksu, niin se on kiva talveksi. Kummastakin olen muistaakseni maksanut 10e.


Punainen Eurohunterin huopa on ostettu tuttavalta 20e.

Horzen violetin värinen kouluhuopa. Ostettu Kauhajoen Agrimarketista 10-15e alennuksesta. 


Musta hopea/valkokanttinen Tattinin kouluhuopa. Ostin tämänkin kaverilta 10e. 

Turkoosi yleishuopa, tilattu Hööksistä ja tämä on ainoa huopa mistä oon alkuperäishinnan maksanut, mikä muistaakseni oli 30e. 


Saran melkein kaikki huovat pinossa :) on niitä muutama jo tullut, mutta haalin niitä parhaani mukaan aina lisää. Kiva huopa on aina kuitenkin ratsastukseen hyvä lisä ja saa paremman mielen :D


Tossa vielä lähikuvaa huovista :) Kertokaan teidän lemppari!


Horzen tyttömäisen värinen, raidallinen perusfleece. Kerran ollu kisoissa päällä Saralla. Hintaa en muista, mutta Kauhajoen Agrimarketista ostettu. 


Globuksen kuljetussuojat ostettu tuttavalta muistaakseni 20e.


Kauhajoen Valtista ostettu perus fleece viltti ratsastukseen ja kavereille jokka on kattomas talvella ratsastusta jotain, niin ei jäädy. Hintaa en muista mutta varmaan jotain vähä päälle 10e ehkä. 

Tummanruskee Hööksin peppuloimi ratsastustavarten, missä on soljet satulaan kiinnittämistä varten. Sain halvalla (ellei jopa ilmaiseksi) kun tilasi Hööksiltä jotain.


Hööksin liikkeestä ostettu alennuslaarista 40e tallitoppaloimi, missä on ihana toi kaula-aukko. Kaula-aukko on tollanen pehmee ja sellanen joka ei hierrä ollenkaan. Loimessa on pikalukot ja mahaläppäkin. Tosi kiva loimi jos Saran klippais tulevana talvena!


Ötökkäloimi Viljar Shopista 49e. Mukana oli kaulakappale, loimi ja vielä huppukin. Tänäkesänä olis tarkoitus ottaa käyttöön ja ostettiin toi siis alennuksesta.


Satula on Stubbenin Tristan (mallin nimi kulunut jo pois suurimmaksi osaksi, mutta malli päätelty jäljellä olevan tekstin mukaan) musta koulusatula. Satula on tullut Saran mukana, kuten myös kuvassa oleva aito lampaankarvaromaani, mikä on jo elämää nähnyt. Jalustimet ostin Tampereen hevosmessuilta (satula.com'ista) 35e. Satulassa on Eurohunterin karkkimaisen värinen satulahuopa, paikan nimeä en enää muista mistä se ostettiin, mutta maksoi kuitenkin 20e. 


Muotoiltu nahkainen ruskea satulavyö, joustoilla ja kultaisilla soljilla. Missä on  myös kiinnitys martingaalia varten. Ostin Hööksistä alennuksesta, en muista paljonko alennuksessa maksoi.

Panssari ostettiin Saralle käytettynä jollain 40e, ellen aivan väärin muista, mutta enempää ei kuitenkaan maksettu. Panssari on ulkomailta tuotu ja merkkiä ei oo tiedossa. Väriltään on kans oikeen tumman ruskea, että näyttää aiva mustalta.


Toisena satulana toimii Stubbenin Siegfried, tummanruskea estesatula. Satula ostettiin alle vuosi sitten käytettynä, mutta en enää muista paljonko se maksoi. Jalustinhihnat on Seinäjoen Haaramosta ja jalustimet on Börjesiltä (ostettiin silloin Börjesin hevosmessujen kojulta 51.10e). Satulahuopa on musta Eurohunterin flättäri, samasta paikasta kuin edellinenkin huopa 10e. 


Mustat suitset, missä on erillinen 4Horsesin timanttinen otsapanta (20e) ja Kiefferin ohjat. Suitsien merkkiä en tiedä, suitset tuli Saran mukana ja musta tuntuu et noi suitset on vaan koottu vain osista mitä löytyy tyyliin :D Molemmissa suitsissa on ihan perus kolmipalakuolain.


Saran toisina suitsina on Hööksistä tilatut tummanruskeat perussuitset, missä on otsapannassa ja turppikses koristetikkaus. Etsin parhaillani näisin vaihtoturppista, mikä olis meksikolainen, mutta jos en löydä pitää ostaa uudet. Hintaa en muista ja yhtäkkiä en Hööksiltä kyseisten suitsien hintaa löytänyt.


Haaramosta ostin alennusesta Eskadronin harjakassin. En muista hintaa, mutta oisko ollut 35e… en oo varma. On ollut tosi kätevä ja kisoissa varsinkin tulee olemaan. 

Toivottavasti tykkäsitte ja kommentoikaa mielipiteenne :) Osa kuvista on vähän huonoja ja ylikirkastuneita auringon takia, mutta toivottavasti kelpaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti