Sivut

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannus 2014

Mun juhannus kului Töjbys meidän mökillä, perheen kanssa. Ahdasta ei mökillä ollut, vaikka meitä olikin yhteensä seitsemän. Meitä oli siis äiti ja iskä, minä ja Joni, Miksa ja Noora, sekä viimmeisenä, mutta ei väheisempänä Petri. Lähettiin mökille torstaina suunnilleen kun äiti pääsi töistä ja Joni haettiin kotoaan matkanvarrelta. Äiti kävi vielä matkanvarrella Närpiön alkossakin. Matka ei ollut suinkaan tylsä, koska lähellä päämääräämme ketturepolainen tuijotti meitä tiellä tovin. Kauheen hyvässä kunnossa kettu ei ollut, mutta oli kyllä mahtava fiilis nähdä kyseinen luontokappale ensimmäistä kertaa luonnossa :) Mitään ihmeellistä ei enää mökillä tehty, aloitettiin vain rantalentopallokentän tekeminen, haettiin vettä äitin kanssa, tehtiin ruokaa ja saunottiin. Kun tulimme äitin kanssa hakemasta vettä nähtiin myös toinenkin luontokappale, nimittäin valkohäntäpeura!   Sekin tiellä tuijotti jonkin aikaa kunnes pyörsi takaisin. Eläimillä taisi olla tuijotuspäivä, yleensä kun ne katoavat niin äkkiä näkyvistä kuin mahdollista.

Perjantai alkoi aamupalalla, jonka jälkeen Miksa ja Noora meni lenkille Cindyn kanssa, minä menin äitin kanssa kauppaan ja muut menivät hakemaan verkkoja. Pojat saivat saaliiksi verkosta 57 silakkaa ja yhden ahvenen. Kun kaikki olivat taas mökillä, niin lähdettiin kaikkien koirien kanssa lenkille. Minä vein Viliä, iskä Ritaa ja äiti Cindyä. Joni jäi mökille katsomaan töllöä ja loput lähti koittamaan kalaonneaan :D

Lauantai alkoi taas tutuilla aamurutiineilla ja niiden jälkeen suunnattiinkin heti töihin rantalentopallokentän tekoon. Kenttä saatiinkin lauantaina kokonaan tehtyä, testaamaan sitä ei kuitenkaan juhannuksen aikana päästy, suurimmaksi osaksi olosuhteiden takia. Haluttiin jääätelölle, kyläkaupan vieressä olevaan jäätelökiskaan, mutta se ei ollutkaan auki. Sieltä saa niin hyvän makuisia ja isoja jäätelöitä! <3 Mulla oli kamerakin joukossa, että olisin saanut jäätelöstä kuvan, mutta en sitten saanutkaan. Toisella kertaa sitten, kun ollaan mökiltä menossa jäätelölle.

Sunnuntaina Miksa ja Noora lähti aika pian aamupalan jälkeen. Meidän muidenkin teki mieli kotia, mutta aikaa kuitenkin kului töllön ääressä, ennenkö lähdimme. Joimme päiväkahvit ja pakkasimme, niin lähdettiin ajelemaan Teuvalle. Vietiin Joni kotia, käytiin matkanvarrella ruokakaupasta hakemas muutama jutska ja sitten Kauhajoelle kotiin. Yritän muistella mitä kaikkea ollaan tehty minäkin päivänä, mutta on aika haastavaa ajatella neljää eri päivää kerralla xd

Oon kauhean innoissani, koska sunnuntai 29. päivä tulee olemaan niin jännittävä ja aaölfajdke en edes tiedä miten kuvailla fiiliksiäni, koska oon niin innostunut! :D Mutta en paljasta teille vielä mitä tapahtuu, sen näette sitten. Tänään kun mökiltä tultiin kotia, tilattiin Saralle niitä chia siemeniä. Alkaa olla Saran ruokinnan ainekset koossa, mutta ostan vasta sitä massankasvatusrehua, kunhan Sara ensin pääsisi edes vähän lihavuudestaan eroon. Pelkään Saran vain lihoavan, koska se ei vielä täystreenissä ole ja ettei se massankasvatusrehu vain lihottaisi tässä tilanteessa. Toivottavasti teillä oli ihana juhannus niinkuin mullakin :) ! Erikoispostauksia saattaa tulla aika paljonkin tässä pikkuhiljaa, kunhan niitä saan vain toteutuksi ;)
















Kaksi ylintä kuvaa on Jonin ottamia, muut kuvat oon ottanut itse :)
Kaikenlaisia postaustoiveita otetaan vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti