Sivut

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

New start?

Oltiin mökillä perheen ja Jonin kanssa 28-30 päivä. Mökillä vesi oli todella matalalla ja sielä tuuli hirveän lujaa. Tuulesta huolimatta oli aika lämmin, jos oli tuulen suojassa, niin pystyin aurinkoakin ottamaan jonkin verran. Touhattiin mökillä kaikenlaista mm. tehtiin kaks koiran koppia, lenkkeiltiin koirien kanssa, ajeltiin mönkijällä ja poikien kans kärrättiin mutaa mönkkärillä :D haha oli kyl pojilla oikeen älynväläys siirtää venepaikalta mutaa pois kun oli niin matalaa.

Tiistaina 27 päivä mun napakorut mitkä tilasin, niin saapuivat. Ovat todella kivan näköset molemmat ja uskon, että tulevat olemaan kovassa käytössä!

Perjantaina 30 päivä aamulla lähdettiin mökiltä kotia, koska äitin ja petrin piti aamulla mennä töihin/kouluun. Mulla alkoi vasta koulu 12.15 niin ei itselläni kiirettä ollut aamulla lähteä. Vietiin Joni matkanvarrella kotiin ja aamulla kun saavuttiin kotia, niin jäin vain kotia pelaamaan muistaakseni siihen asti kunnes kouluun piti lähteä. Meillä oli koulussa vain kokeiden palautukset. En saanut mitään maininnan arvoisia numeroita viimmeisestä jaksosta, mutta pääasia on, että pääsin läpi! Koska tunnetusti matikka, englanti ja ruotsi ovat vaikeimmat aineeni, niin olen ylpeä itsestäni päästessäni läpi niistä. Ei tarvitse lomalla mennä kokeita uusimaan ja saa nauttia kesälomasta :)

Lauantaina 31 päivä oli koulun päättäjäiset. En ihmeellisesti jaksanut laittautua, ja hyväku meikkiäkään jaksoin laittaa naamaan. Koulu alkoi klo. 11.00 kotiluokissa. Kotiluokissa opettaja sanoi muutaman sanasen ja jakoi todistukset. Pienen odottelun jälkeen siirryttiin juhlasaliin, missä saatiin melkein klo. 14.00 asti istua juhlaa seuraillen. Oivoi kun se lakkien laittaminen on pitkäveteistä ja taputuksiakin piti yhdelle ihmiselle olla kaksi kertaa :D Äiti haki mut sitten kotia. Varmistin kotona vielä, että kaikki on laukussa mukana, söin ja äiti lähti sitten viemään mua Teuvaa kohti, Jonille. Oltiin jonkin aikaa Jonilla ja mentiin sitten sen mummulle ja paapalle. Kahdeksan maissa mentiin sitten juhlistamaan koulujen päättymistä ja kesälomaa Parraan kavereiden kanssa. Parrassa oli tosi mukavaa olla :)!

Mun tämän hetkisiä kuulumisia ja fiiliksiä on vähän vaikea kuvailla. On kauhean tylsää, kun kaikki on töissä ja mä joudun olemaan vain kotona. Pitääs vain yrittää keksiä jotain, mutta ei vaan oikein tiedä tekemistä, kun ei tallillakaa oikein voi olla, koska ei voi ratsastaa. Saran lääkekuuri on loppunut, mutta se on vielä viikon kävelytysliikunnalla ja sitten 9 päivä pyydetään eläinlääkäriä tarkistamaan tilanne. Toivotaan parasta, että sairaus olisi selätetty ja saadaan palailla normaaliin liikuntaan! :) Mulle kuuluu ihan hyvää, mutta tässä on nyt meneillään paljon kaikenlaista, niin pitää vain toivoa, että kaikki kääntyis parhain päin ja saataisiin uusi alku Saran kanssa.
























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti