Sivut

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Tuote esittelyä

Mulle tuli eilen ne Chia siemenet, joten aattelin, että voisin tehdä niistä pienen tuote esittelyn. Itellä ei vielä siis näistä ole kokemusta, mutta myöhemmin tän ekan pussillisen loputtua kerron omatki kokemukset.

Tilasin Chia siemenet Hevospuistolta, joka on Tuurissa sijaitseva yritys. Tuurin Hevospuisto Oy myy nimenomaan vain Chia siemeniä. Kaikki tilaukset ovat postituskuluitta ja paketin voi noutaa joko postista tai postiautomaatista. Tällähetkellä Hevospuistolla on alennuksia ja netistä tutkimiseni perusteella Hevospuistolla normaalihinnat ovat chian kohdalla halvimmat, kuin muualla. Nyt ne ovat siis vielä halvemmat alennuksia takia, joten on oiva tilaisuus tilata ja kokeilla chiaa. Hevospuistolta on miellyttävää tilata, koska tilaukset saapuvat parissa arkipäivässä. Joten hätäisen ihmisen, kuten minun ei tarvitse kauaa täpistellä, koska paketin saa hakea jostakin :D Lisäksi Hevospuistolla oli paljon erilaisia maksutapoja, joten varmasti löytää myös mieluisan maksutavan itselleen.

Chia siementen mukana Hevospuisto oli lähettänyt lapun missä oli muiden käyttäjäkokemuksia ja toisen lapun mistä löytyy käyttöohjeet, ravintosisällöt ja miten chia auttaa erilaisiin paikkoihin esim. niveliin, luonteeseen, ulkonäköön jne. Lapussa oli muutama lyhyehkö käyttäjäkokemus, niin kirjoitan niistä muutaman esimerkin:
________________________________________________________________

"Yleinen hyvinvointi parani Chian myötä ja myös keskittyminen ratsastaessa lisääntyi."
- Kiuas 9 v. suomenhevonen

 "Karva kiiltää ja harjamarron hilseily on hävinnyt. Myös vatsan ajoittaiseen löysyyteen Chia on tuonut apua."
- Harju-Vetopeli, suomenhevonen

"Rupesi vanhalla patsaallakin tukka taas kunnolla kasvamaan. Mahakin voi hyvin, kiitos Chian!"
- Taz, KWPN

"Vatsani voi hyvin, stressinsietokyky on kasvanut hirmuisesti, sekä olen paljon tyytyväisempi elämääni. Kun voi hyvin sisäisesti, voin myös hyvin ulkoisesti. Jouhenikin ovat saaneet aivan uuden boostin ja kasvaa silmissä! Emäntä on hyvin kiitollinen löydettyään tämän tuotteen ruokavaliooni."
- Terveisin friisiläistamma Yda Van Zara pohojammaalta

"Karva kiiltää, jouhet ja harja helpommin kammattavissa, sekä ruuna huomattavasti rauhallisempi ratsastaa."
- Minishetlanninponi Selma ja Russponi ruuna Dessmund
________________________________________________________________

Mielestäni on todella fiksua laittaa tuotteen mukaan muiden käyttäjäkokemuksia. Se saa luottavaisemman fiiliksen, että tuote toimii ja saa myös innostumaan tuotteesta. Chia on uusi tuote Suomessa (?) tai ei ole kauaa ollut Suomessa, niin netistä ei niin kauheasti käyttäjäkokemuksia löyty, joten tämä oli hyvä asia saada tietää käyttäjäkokemuksia. Netistä paljon löytää kuitenkin Chian vaikutuksia tai ainakin miten sen pitäisi vaikuttaa hevoseen. Kuitenkin toisessa lapussa oli uusia hyödyllisiä vaikutuksia mukana, muiden tuttujen vaikutuksien lisäksi. Jos haluat tietää Chia siemenistä enemmän, niiden ravintosisällöstä, vaikutuksista jne. Kia on kirjoittanut niistä erittäin hyvän postauksen ja pääset sen lukemaan täältä.

Palailen asiaan, kun olen saanut huomata Saran vaikutuksen Chiaan :) Jos teillä on Chiasta omia kokemuksia, niitä olisi todella kiva kuulla! Joten muistathan kommentoida :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti