Sivut

maanantai 25. elokuuta 2014

I want to make the best of what is left

Mä oon niin lopen kyllästynyt mun koneeseen just nyt. Bloggausintoa ja ideoita on vaikka muille jakaa, mutta en niitä voi toteuttaa... Kone valittaa tilasta, mutten tajua miten se tila on muka aivan loppu ja en saa loliakaan asennettua, vaikka asensin sitä eilen varmaankin reilun 10 kertaa. Noh, tässä lähipäivinä muutamat loputkin kuvat laitan koneelta ulkoiselle ja Joni lupasi alustaa mun koneen. Jospa tää sitten toimisi ja saisin kaikki videopostaukset julkisiksi, sekä muutenkin saisin kaiken toimimaan. Viikonloppuna haaveilin myös ulkoasun tekemisestä, mutta gimp sekoilee niin paljon, että en jaksa senkään kanssa edes yrittää mitään. Jos se koneen alustaminen olisi parhain vaihtoehto ja saisin sen jälkeen kaiken sitten toimimaan?

Oon ollut viimmeviikon suurimmaksi osaksi kipeänä ja kauheiden kelien, eikä maneesin pohjaa oo vielä tehty, niin Sara sai paljon lomaa. Ärsyttävää, kun haluisin senkin kanssa treenata ja kroppa päätti sanoo ittellensä melkeen viikon loman. Toivottavasti se maneesinkin pohja olisi kunnossa tässä lähipäivinä, koska se nykyinen "aluspohja" on ihan hirvittävä, eikä siinä voi oikeasti mennä. Se on täynnä kiviä, välillä pohja on niinkuin betonia ja välillä kuin juoksuhiekassa seisoisi. Menin lauantaina siellä, niin se oli aivan kauhea. Sunnuntaina onneksi pääsin kentällä menemään, vaikka kastuttiinkin jonkin verran. Lastaustakaan ei olla päästy sateen takia treenaamaan, mutta Sara menee jo melkein heti pyöröaitauksesta traileriin, pihassa pitäisi vielä treenailla :)

Torstaina hain yhdeltä naiselta Saralle 2x tallitoppiksia ja villaloimen. Nyt on melkeempä kaikki mitä Sara vaatii kun sen klippaa :) Toisessa tallitoppiksessa on kaulakappale ja toinen on taas ilman. Toisesta tallitoppiksesta puuttuu toinen solki ja toisesta puuttuu kaulakappaleesta yksi t solki, sekä yks juttu pitää ommella. Osat on loimiin jo tilattu, niin niistä saa sitten nopeasti käyttökelvolliset ja saatiin ne todella edullisesti verrattuna siihen, että en ehkä olisi aiva sillä samalla hinnalla saanut uutta villaloimea tilattua. Vielä lapasuojus ja mahdollisesti toinen ulkotoppaloimi, muuten onkin kaikki! Ootankin talvea innolla Saran klippaamisen takia :D

Viikonloppuna on huvilakauden päättäjäiset, niin mennään perheen kesken mökille. Sitten 7.9 mun ajatuksien vastaisesti, meen hyppäämään kisoihin jonkun pienen luoka, aattelin jotain 50-60cm. Sen näkee sitten, mutta pari kertaa pitääs hyppäämään päästä ennen kisoja :) Mutta postailen viimmeistään sunnuntaina taas!















2 kommenttia:

  1. koska se videopostaus tai vastausvideo tulee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti kun vain saisin ne tehtyä ja saisin ne edes koneelle asti... eli sitten kun kone alkaa tehdä yhteistyötä :'D

      Poista