Sivut

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Huvilakauden päättäjäiset 2014

Perjantaina mulla ei ollut koulua taksvärkin takia, joten pääsin kaikessa rauhassa olemaan tallilla ja treenaamaan Sarpan kanssa. Heräsin joskus 9 maissa ja aamupalan syötyä vaihdoin vaatteet ja suuntasin 10 maissa tallille. Tallilla oli paljon porukkaa, mutta sain silti ratsastaa maneesissa kaikessa rauhassa. Hain Saran laitumelta ja oon näin kuraisilma keleillä ottanut tavaksi huuhdella letkun kanssa jalat ennen harjaamista. Ainakaa ei ole kova työ harjata kaikkea mutaa jaloista, saa paljon puhtaampaa jälkeä ja uskon sen olevan jaloille hyväksi, ettei ole kokoaikaa mutakerroksen peitossa :) Kun olin saanut hepan valmiiksi suuntasin maneesille, vaikka ei satanut. Pääsin ainakin tuulelta suojaan ratsastamaan ja maneesin uutta pohjaa kokeilemaan. Ratsastin Saran taas ilman champooneja, koska nyt taas alkaa palaset loksahdella, että miten saan sen ilman niitä kulkemaan oikein. Toki aluksi on kauhea taistelu Saran liikkumisen suhteen, mutta kun taistelut on taiseltu se on ihan super! Päätin ratsastaa pitkästä aikaa kannuksilla, vaikka en olisikkaan niitä välttämättä tarvinnut. Sara ei säikkynyt maneesissa, mutta oli hirveän energinn ja valpas. Ongelmana oli vain auki oleva ovi, minne olisi kokoaika pitänyt saada kurkkia ja muutenkin sieltä olisi päässyt pois koko maneesista. Kun olin mennyt kaikki askellajit läpi ja taisteltua omaa tahtoani läpi, niin johan sieltä löytyi liikettä ja rupesi menemään avut läpi. Neiti meni niin hienosti, että sai vain hymyillä ja olla tyytyväinen työn tulokseen. Kävelin tallin ympäristössä loppukäynnit ja sitten laitoin tavarat pois ja heppa pääsi laitumelle.

Vietettiin viikonloppu huvilakauden päättäjäisiä mökillä. Mitään ihmeellistä ei tehty vaikka huvilakauden päättäjäisiä vietettiinkin. Tälläkertaa piha oli täynnä kynttilöitä ja rakettejen pauketta kuului koko lauantaiyön. Pitkästä aikaa innostuin koiriakin hypyttämään ja jopa Ritakin pääsi uhriksi. Huomaa kuinka hömelön oloinen hyppääjä Rita on Vilin jälkeen :D Ritalla on tekniikka hukassa ja sitä pitää uhan hirveästi avittaa hyppäämään, varsinkin lähestymään estettä. Oli kiva viikonloppu ja tekemistä piisas :) vaikka valvoa ei oikein jaksanutkaan.





 











Olin korottanut esteen niin Rita ei oikein osaa huomioida sitä vielä niinkuin Vili :D Vili tietää et jos häärään esteellä niin korotan sitä ja varautuu sitten isompaan hyppyyn etukäteen.




Sain muutes ladattua nyt kaikki videot koneelle, joten jos youtube suosii ja saan videon ladattua youtubeen, niin se on tässä läipäivinä blogin puolella :) Hyppään tänään Saralla kun tallille meen, mutta en tiedä vielä suostuuko joku kuvaamaan tms. Jos Pirjo on tänään tallilla niin Sarakin saa uudet suitset ja mahdollisesti uuden huovan ;) jee vihdoinkin saan meksikolaiset Sarpalle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti