Sivut

maanantai 11. elokuuta 2014

You get all my love and all my kisses when we huggin'

Pari juttua vielä uupuu, niin kasailen sitten postauksen lähiaikaisista ostoksistani. Videopostauksen sain vihdoinkin tehtyä ja sainkin ladattua sen yön aikana tänne, iha jees siitä tuli, mutta mua häirittee ne musiikit... ehkä onnistun joku kerta?

Sara on ollut ihan hirveä, kun se jotenkin rakastui Vipuun tallilla torstaina... Saran oli pakko vilkuilla laitumelle, jos ei saanut niin sitä seurasi protestointia. Seistä ei voinut, eikä muutenkaan pysähtyä ja rauhassakaan ei voinut kävellä. Jos ei nähnyt Vipua, piti tantteerata ja hirnua. Kuitenkin nyt kun sunnuntaina menin tallille äitin kanssa, sain oman tutun Sarani takaisin. Toisin sanoen Sara on nyt taas normaali ja parin päivän romanssi ei vissiinkään toiminut - Vipu sai pakit. 

Oon ratsastanut nyt usein champooneilla, että olisi itselle helpompaa varsinkin laukassa. Käytän niitä yleisesti sen takia, ettei selkä kipeydy ja se kulkee käyttäen jokaista lihastaan. Ja itselläni on vielä huono kunto, kuten myös hevosellakin, niin saatais kummatkin nostettua kuntoa :D Tuntuu myös etten osaa enää pitkän tauon takia ratsastaa, niin kunhan valmennuksiin pääsee, niin eiköhän champonitki jää pois. 

Sara oli tosi hyvä ratsastaa ja keskittyi pitkästä aikaa oikein kunnolla töihin. Sara oli jo alkukäynneissä kauhean reippaan ja pirteän oloinen. Yritin keskittyä istuntaani, mutta laukassa se on jotenkin haastavaa, varsinkin kun Sara ei aina omaa moottoriaan käytä mielellään. Nyt Sara laukkasi hyvin, mutta välillä se laukka vaan lässähtää ja Sara pudottaa raviin, sekä tuntuu, että se menee takajaloissaan aina sekaisin. Eiköhän se siitä, kunhan saisi vain sinne taakse lihaksia ja muutenkin lihaksia joka puolelle. Aloitan Saran kanssa yleisesti työskentelyn ravissa ja käynnissä taivuttelemalla, kuten nytkin tein. Sara herää kivasti taivutteluissa ja hoksaa hakeutua alas. Laukkasin kumpaankin suuntaan ensin uralla hakemalla isoa ja reipasta laukkaa, sekä lopuksi työskentelin laukan kanssa ympyröillä. Lopuksi vielä verryttelin ravissa ja yritin venytellä Saraa selästä käsin.

Ratsastuksen jälkeen Sara saa kylmät jalkaan, rehut ja se suihkutellaan letkulla riippuen kuinka paljon se on hionnut. Saralle maistuu jo tosi hyvin ruoka ja se malttaa jos syödäkkin sen. Tällähetkellä se saa elektrolyyttejä, chiaa ja mysliä. Pidän rehujen määrän kuitenkin aika pienenä, ettei se lihoa, mutta kuitenkin saa kaikki tarvittavat ravintoaineet.  


Saatte nyt vain kaksi kuvaa, koska koneeni ei voi muka ladata joitakin kuvia, koska se ei tunnista niiden tiedostomuotoa niin saas nyt nähdä koska saan toimimaan :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti