Sivut

torstai 28. elokuuta 2014

Kisat tiedossa!

Oon ilmoittanut mut ja Saran 6.9 JTeamin estekisoihin. Ne pidetään ihan Saran kotitallilla ja kisojen yhteydessä pidetään kirpputorimeininkiä ja on avoimet ovet. Tommin tallin nimi on vaihtunut Kauhajoen Ratsastuskeskukseen, mutta mulle on erityisen vaikeaa käyttää uutta nimeä, koska se on niin kauhean pitkä. Ilmoitin meidät luokkaan 2 ja esteiden korkeus on 60cm. En halunnut mennä suurempaan luokkaan, koska haluan pitää nämä kisat ja sitä ennen olevat treenit sellaisena "saikun jälkeisenä kokeiluna". Tarkoituksena on siis hakea vain kokemusta ja muutenkin kokeilla reagoiko jalka jotenkin, mikä on kuitenkin epätodennäköistä. Aletaan Saran kanssa siis palautua pikkuhiljaa täyspainotteiseen treeniin ja saada treenaaminen monipuoliseksi.

Tänä talvena olisi tarkoituksena käydä todella ahkerasti valmennuksissa, tietysti rennompia päiviä lukuunottamatta. Tarvin ratsastuksen suhteen paljon apua ja muutenkin lisää kokemusta. Talvella olisi myös tavoitteena saada heppa timmiin kuntoon: läski pois ja lihas tilalle. Toki treenaamisen vastapainona pitää tehdä kaikkea muutakin ja tärkeintä on, että on hauskaa yhdessä. Saran lastaaminenkin pitäisi saada kuntoon, niin päästään sitten kisaamaan mahdollisimman ahkerasti mahdollisuuksien mukaan seuraavalla kaudella. Vähintään päästään sitten kotitallin kilpailuihin. Jos saan suoritukset ymm. saatan myös hakkia alueluvat.

Sunnuntaina olisi tarkoituksena tehdä treeni kisoja varten ja sitten seuraavalla viikolla mahdollisuuksien mukaan :) Voi olla, että saatan perjantainakin hypätä, mutta epäilen, koska en haluaisi itsekseni hypätä ilman valvovaa silmää. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu niin on hyvä olla varovainen. Esteiden lisäksi pitää mennä paljon kavalettejä ja puomia ylipäätänsä, niin saisi takapäähän vähän voimaa. Jos sunnuntaina pääsen hyppäämään ja äitin mukaan, voisin saada ehkä jonkinlaista materiaalia tänne blogin puolelle. Kisoista en tiedä, saanko materiaalia, koska äiti ei keksity kuvaamiseen yhtään :D se jännittää liian paljon mun puolesta. Jos joku on halukas kuvaamaan tulemaan sinne kisoihin niin olisin enemmänkin kuin kiitollinen!



Tos muutama tosi vanha hyppykuva, ettei kuvattomaksi mene :) kuvistakin huomaa kuinka paljon parannettavaa on, vaikka oonkin vähän noista kuvista kehittynyt. Hyppään Saralla vain niin suhteellisen vähä, mutta jos siihen tulisi nyt muutos.




4 kommenttia:

  1. ei vitsi olis kyl tosi kiva joskus nähä teistä hyppykuvia :) niitä en ookkaa nähny teistä viä ikinä! olis myös mun mielestä tosi kiva, jos tekisit joskus koostevideoita tai ihan kunnon postauksia sarailusta :) ymmärrän ettet saa aina kuvaajaa paikalle, mut sellaset tosiaanki olis iha huippui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olisikin! Hyppykuvia onkin itsellänikin äärettömän vähän. Tarkoitus olisi kaikenlaisia sellaisia tehdä, kunhan saisin vain juuri kuvaajia ja tämän tietotekniikan puolelleni :) !

      Poista
  2. mä tykkäisin postauksesta, missä kerrot plussat ja miinukset sekä nykyisesta tallista että siitä missä sara ennen asusteli :) Niinku vertailisit niitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea ja olisi ollut kiva se tehdä :) Mutta en valitettavasti voi sitä toteuttaa. En jaksa mitää turhia riitoja kyseisestä asiasta xd

      Poista