Sivut

sunnuntai 3. elokuuta 2014

A sky full of stars

Mentiin Jonin kanssa viikonlopuksi mökille, koska Joni ei olisi todennäköisesti saanut kyytiä Kauhajoelle ja muutenkin halusin viettämään mamman ja paapan kanssa viikonloppua. Äiti oli siis pyytänyt mamman ja paapankin mukaan meidän mökille - vastaus oli tietenkin kyllä. Olen nyt muutenkin melkein joka viikko pyrkinyt mammalla ja paapalla käymään, mutta nyt on ollut paljon kaikkea, joten oli hyvä mahdollisuus viettää heidän kanssaan aikaa.

Ollaan saunottu ja uitu, heitetty tikkaa, yritetty pelata rantalentopalloa, kalastettu ja itse oon yrittänyt kuvailla :) Meillä oli yhdessä vaiheessa tylsää, joten tuloksena oli rauskunpoikasten kalastelu vadin avulla :D kyllä niitä 63 oli yhdessä vaiheessa.

Ehdotin jo äitille sitä loimiasiaa ja todennäköisesti ostetaan se Hööksin toppis, koska sen kaulakappaleen saa irti. Äiti onneksi alkaa tottua jo klippaus ajatukseen, mutta jos se saisi päättää ei haluaisi :D Nyt oon kattellut myös facebookin hevostarvikekirppiksiä, koska tajusin, että pitäähän olla ratsastusloimikin mikä on topattu. Ja jos jostain löytyisi vielä vähän reilu 135cm kokonen fullneck ulkotoppis niin olis sit hyvä olla varalla ja sinne varmasti mahtuis :) Synttärilahjaakin eilen ehdottelin vanhemmille. Oon aatellut uutta puhelinta, mutta ajattelin, että se saa odottaa ja pyydän toppatakkia tallille.

Nyt mennään vielä tekeen pihalle jotain ennen päiväkahvia ja sen jälkeen mennäänkin kotia. Kauhee hinku päästä kotia, koska kauheasti asioita hoidettavana. Pitäisi hakea Siwasta kirjat mitkä tilasin Jameralta,  käydä tallilla jne... Toivottavasti nyt olis matkalla jätskikiska auki ja sais kunnon jäätelöä <3 Täällä yksi pallo on niin ihanan iso!

Ostin tollaset rennot housut  Lidlistä 7e! Tosi mukavat näin lämpimällä :) toki pidän noi vain olohousuina, ei noilla kouluun viittisi mennä....




Piirsin Saran joskus tässä kesälomalla yöllä tylsyydessäni :D




P.S. Muistakaa kysellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti