Sivut

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Hevosmessujen ostokset

Tässä tämänkertaiset ostokseni hevosmessuilta :) Saatan tehdä myöhemmin joistain tuotteista kokonaisen postauksen jos teen tuotteesta arvostelua käytökokemuksen perusteella, joten kommentoikaa jos kiinnostaa jostakin erityisesti tuotteesta. Olettamiseen en luottaisi, koska saattaa olla, etten teekkään mistää. Joten kommentoikaa ihmeessä.

Olen kauan haaveillut uusista ratsastushousuista, kun nykyiset tummansiniset Horzen housut ovat väriltään aivan kulahtaneet ja muutenkin jo huonossa kunnossa. Etsin messuilta kauan aikaa värikkäitä housuja, kun en millään Animon housuja olisi raaskinut ostaa. Animot ovat varmasti hintansa väärti, mutta silti en millään voinut. Löysin sitten onneksi Kingslandin siniset ratsastushousut ja kokeiltuani olin varma, että haluan nämä. Samasta "kojusta" ostin myös Kingslandin saapassukat, koska omat sukkani ovat hirvittävän paksuja saappaisiin ja kyseiset sukat ovat olleet hyvin kehuttuja. Päätin siis itsekkin kokeilla.

3kpl paketti 20e

Kingsland Kelly 139e

Anteeksi joidenkin kuvien rakeisuus... Mutta kuten huomaatte näissä housuissa on grippipaikat polvien kohdalla :)


Kerroin teille kokeilleeni kankia ja ajatuksia niiden ostamisesta. Nyt löysinkin suhteellisen halvalla messuilta kanget kaikkineensa. Suitset ostin Hevarilta ja ilman heidän "kojuaan" olisin todennäköisesti tilannut ne. Just Dressagen "kojusta" saimme messuhintaan kummatkin kuolaimet ja pehmusteen kangen ketjuun. Nivel on 13 ja kanki 12,5. Oli kyllä mukavaa puhua myyjän kanssa, joka oikeasti tiesi asiasta. Sunnuntaina löysimme kokonaisuuteen vielä GG:n otsapannan, joka maksoi alunperin 44,50e, mutta kun huomasin yhden timantin uupuneen saimme ostapannan vain 30e! Hurja alennus vain yhdestä timantista, mutta ainakin kunnon asiakaspalvelua. Paljon säästin rahaa, kun monesti pelkistä suitsista saa maksaa 100e.



Kankisuitset 30e / nivelkuolain, kankikuolain ja pehmuste ketjuun 70e / otsapanta 30e

Löysimme vihdoinkin Saralle sadeloimen, kun raasu on joutunut hienoillakin keleillä olemaan loimetta tai toppaloimella. Vaikka tuskin siihen enää kauaa menee, kun voi ilman loimea olla. Mutta kuitenkin tuntuu vähän hurjalta vielä ihan täysin ilman loimea pihalle laittaa :) Loimi on samanlainen kuin Saran talvitoppaloimikin, mutta eri värinen, sekä ilman täytettä.

90e

Kaverini Sara kertoi Stubbenin harjanselvitysaineen olevan aivan parasta, mutta sitä ei kuulemma enää oikein löydä Suomesta mistään. Joten messuilla bongattuani kyseisen putelin olin heti jo kassalla ostamassa sen. Haluan itsekin testata onko se oikeasti hyvää ja olen kauan kaivannut selvitysainetta. Se on kätevä jos hevonen on esim. sähköinen, takkujen ohella. Lisäksi Chiasta oli messutarjous, niin ostimme sitäkin, kun se alkoi olla loppumassa.

16e

33e (en ole täysin varma)

Meinasin silloin brodeerauttaa ice bluen värisen Eskadronin huovan, mutta yhdellä "kojulla" oli tarjous, että Eskadronin huovalle + brodeeraukselle oli yhteishinta, joten käytin tarjouksen hyväksi. Kaikista parhainta oli se, että huopavalikoimassa oli vielä sen värinen kuin halusinkin!



45e

Minkälaisia ostoksia te löysitte messuilta? :)

7 kommenttia:

  1. Oi että miten ihania ostoksia oot löytäny, varsinkin tuo huopa ja nuo housut *.* Messut olivat kyllä kivat vaikka itse en sieltä paljoakaan löytänyt. Olis kyllä tosi kiva jos tekisit sellasen postauksen missä kerrot jostain näistä tuotteista, että millasia ne on ollut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja tuo loimikin on aivan ihanan värinen :)

      Poista
    2. Kiitos paljon! :) itsekkin olen kyllä todella tyytyväinen noihin, enkä muista koska viimmeksi olisin näin paljon ostanut. Kangista tulee varmasti ainakin vielä, koska niistä saa varmasti erilaisen kuvan kun ne ovat Saralla päällä ja muutenkin kun ratsastan niillä jne :) äidin kanssa ollutkin tavoitteena ostaa kiva värisiä loimia, ettei ne aina ole mustia, ruskeita ja tummansinisiä ja messuilta löytyi kyllä herkullisen värinen!

      Poista
  2. Todella kivoja ostoksia oot löytäny! :) Noista ratsastushousuista ois kans iva saada myöhemmin mielipidettä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mäpä laitan sen listalle, niin teen sitten siitä postauksen kunhan oon testaillut niitä "tarpeeksi"!

      Poista
  3. sori tämä ei liity postaukseen, mutta mulla bloggerissa tuli ilmoitus että sulta olisi tullut uusi postaus, mutta kun tulen tänne niin ei olekaan? postauksen otsikko on ratsastustunti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä vahingossa julkaisin postauksen mikä piti julkaista vasta huomenna :) kiva kun kysytään jos jokin asia mietityttää jne!

      Poista