Sivut

torstai 30. huhtikuuta 2015

Haavemaailmassa on hyvä elää

Ehkä saatoitte ajatella, että treenimme on Saran kanssa sujunut huonosti. Asia ei kuitenkaan ole niin, vaan ajattelin kertoa teille millaisia asioita olisi ostoslistallani seuraavaksi. Ostosten toteuttaminen toteutuu kuitenkin joskus kesälomalla, kun olen töitä tekemällä rahaa ansainnut. Osa ovat suhteellisen välttämättömiä ostoksia ja osa taas olisivat sellaisia, mitä vain haluaisi. Vielä en ole päättänyt, mistä kyseiset jutut hommaan ja ovatko nämä niitä lopullisia. Anyways ne ovat kuitenkin suuntaa antavia. Onko teidän ostoslistoillanne samanlaisia juttuja? :)

Saran koulusuitset on tullut sen mukana kun sen ostimme. Siksi olisikin aika ostaa uudet, koska suitsien nahka on huonoa ja se halkeilee. Suitset ovat meillä olleet 3 vuotta käytössä, enkä halua tietää kuinka kauan ne ovat olleet ennen sitä käytössä. Suitsien osatkin ovat vähän erivärisiä, minkä huomaa tietyssä valossa.



Seinäjoella Kotieläintarvike.fi'ssä on Hansbon elegantin näköiset suitset. Suitsissa on pullback turparemmi ja paksumpi turparemmi, mistä pidän. Valkoiset pehmusteet arvelluttavat, mutta jos en niitä halua niin varmasti löytyy samantyylisiä ilman niitä. Suitsien tulisi olla mustat, niinkuin koulusatulakin on. Otsapannan pitää tietysti olla timanttinen :) Turparemmi voisi olla myös kiiltonahkaa, mutta en siitäkään ole varma. Hintaa näillä on n. 67e, mikä on suhteellisen hyvä hinta.
Saran nykyiset suoja alkavat tarroistaan hajota, vaikka ovat olleetkin vain vuoden käytössä. Olen kauan harkinnu Vereduksen tai jonkun muun suojat, joissa olisi nepparikiinnitykset. Tarrat on vaikea pitää puhtaina ja hyvinä, niin nepparit olisivat varmasti paremmat. Lisäksi kaverinikin ovat suositelleet ja kehuneet niitä. Toki Vereduksen suojat ovat todella kalliit hintaa paketilla on lähes 300e, siksi otankin huomioon myös muita samantyylisiä suojia, esim. Back on Trackilläkin on kivannäköisiä ja halvempiakin.



Sara klipataa todennäköisesti meillä nyt joka talvi, niin oman klipperin ostaminen olisi hyvä juttu. Klipperin ostamisella ei ole kiire, mutta senkin ostamista pitäisi pikkuhiljaa suunnitella :) Todennäköisesti Delavalin klipperi ostetaan, koska siihen olisi jo yksi vaihtoteräkin. Voi toki olla, ettei edes nyt talveksi osteta klipperia, vaan vasta myöhemmin. Mutta ei siitä haittaa ole, jos vaihtoehtoihin perehtyy yms.

Tässä muutama juttu, mitä olen aatellut, että pitäisi vähintään jossakin vaiheessa ostaa :) Teen toiseen postaukseen sellaisia, mistä haaveilen, mutta niitä ei ole pakko ostaa. Jaksatte ainakin lukea näitä, eikä tule liikaa tekstiä.

Meillä alkoi tänään loma ja maanantaina pitää vasta palailla kouluun, joten löytyy vähän aikaakin. Niin nyt ajattelin uudistaa blogin ulkoasua joku päivä, jos saan inspiraation :) Eli älkää ihmetelkö, jos satutte olemaan silloin paikalla ja koko blogi on aiva sekaisen näköinen. Se on vain tilapäistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti