Sivut

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Hevosmessut 2015

Ensin ajattelin teille tehdä videopostauksen koko viikonlopusta ja otinkin muutamia videoita, mutta se tuntui jotenkin liian hankalalta. Halusin kuitenkin keskittyä enimmäkseen siihen tilanteeseen, enkä ajatella asiaa kokoaikaa blogin kannalta. Saatte siksi perinteisen selityksen ja kuvia :) mutta ajattelin vielä kuitenkin tehdä jotain selitysvideota tästä viikonlopusta, mutta se jää nähtäväksi. Ostokset olisi kiva esitellä videolla, mutta itse en saa esiteltyä kaikkia yksityiskohtia mitä haluaisin, niin videolla. Sen takia taidan ostoksetkin esitellä perinteisesti.


Lähdimme lauantai aamulla joskus kahdeksan aikoihin ajelemaan Tampereelle. Matkanvarrella kävimme Ylöjärven Hööksissä ja Horzessa, mutta siellä ei ollut kivoja tarjouksia ja mitään ei tarttunut mukaan. Menimme sen jälkeen lähellä olevalle huoltoasemalle, mutta en muista paikan nimeä, koska se ei ollut perinteinen ABC. Joimme kahvit (no okei - äiti joi, enhän minä ikinä joisi sellaista), mutta pullaa söin senkin edestä. Suuntasimme sen jälkeen messukseskukselle ja koimme järkyttävän yllätyksen. Porukkaa oli paljon enemmän kuin viimmeksi ja todella moni parkkipaikka oli jo täynnä. Onneksi lippujonossakaan ei tarvinnut kauaa olla, vaikka siltä ensin vaikutti! Pääsimme sopivasti 11.30 seuraamaan hevosen kuljetukseen liittyvää luentoa/seminaaria ja kuuntelimme sen alkuosan, missä kerrottiin kuljetukseen liittyvistä riskeistä, sairauksista jne. Saimme paljon hyviä vinkkejä :)



Suuntasimme sen jälkeen kiertelemään shoppailuantia, missä suurimmaksi osaksi koko päivä kuluikin. Välillä kävimme syömässä hot dogit ja pehmistä, sekä katsoimme issikkanäytöksen. Emme tahallaan katsoneet estekilpailuja, kun se oli sunnuntain tarkoitus :) Sunnuntaina ostimme vain ns. "puuttuvat" jutut ja haimme huovan brodeerauksesta. Lauantaina olimme vielä messujen jälkeen Pancho villassa syömässä ja voi että, kun siellä onkin hyvää ruokaa! Varmasti menen myös toisella kertaa jos on mahdollisuus :) Olin kerrassaan ihana viikonloppu ja paras seura, näitä kun saisi lisää! Mutta sitten voisi touhun "hehku" hiipua jos kokoaika olisi samanlaiseen mahdollisuus. Linkkailkaa teidänkin messupostauksia ja ostoksia ja ihan kaikkea mahdollista! :) tai jos ei blogia ole, niin kertokaa kommentilla.








Meillä oli luksushotelli :D sängytkin oli automatisoitu ja kaikkea mahdollista, mutta ei silti hinta ollut kallis. Suosittelen kyllä Tampereen Scandicin uutta State hotellia :) Ei melukaan kuulunut ollenkaan, oli ihanan hiljaista nukkua.

2 kommenttia:

  1. ostosten esittely video !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen juuri julkaisemassa esittelyä ostoksista mutta en videon muodossa :) olisiko siinä järkeä jos tekisin vielä videolle niistä ostoksista?

      Poista