Sivut

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Hyvä vai paha asia?

Kauhajoen Hevosurheilukeskuksessa on ollut tänään Nina Fagerströmin valmennuksia ja huomenna homma jatkuu taas. Itse en päässytkään paikalle, vaikka olin lupaillut olla auttamassa. Huomenna kuitenkin aijon hyvissä ajoin mennä paikalle ja olla apuna. Itse päädyin siihen loppujen lopuksi, etten mennyt Ninan valmennukseen. Ninan valmennukset ovat varmasti hintansa väärti, mutta kun meidän tilanteemme on vähän mitä on. Mitä jos Saralla olisi ollut sellainen päivä, ettei yhdenkään esteen yli mennä? Olisin halunnut meidän estetreenien menneen ennen tätä yleisesti ottaen hyvin ja että olisin ollut varma siitä, että saan Saran esteen kuin esteen yli. 


Toinen oli kuitenkin se, että olin ollut hevosmessuilla ja halusin sieltä ostaa kaikkia tarpeellisia asioita. Ihan rehellisesti sanoen, en viitsinyt pyytää vanhemmiltani sellaista rahasummaa, että olisin valmennukseen päässyt, enkä sattunut olemaan sponsoroitujen joukossa. Tottakai se harmittaa ja olisin oikeasti halunnut valmennukseen, mutta katsotaan sitten jos seuraava kerta tulee ja olemmeko valmiita silloin :)


Syy miksi tänään on ollut suurimmaksi osaksi kiirettä, on ollut se, että sain kesätöitä. Olen myynyt maani jo monta kertaa, että en saa tänäkään vuonna kesätöitä, kun ei mistään kuulunut mitään. Perjantaina sain kuitenkin puhelun ja hyväksyttyäni homman, minulla olikin kesätyöpaikka! Paikkaa en paljasta, mutta puutarhommia, maalaamista jne. Ja neljä viikkoa saan töitä paiskia 8-16 :) Joten vihdoinkin saan itse tienattua rahaa. Työnantajaani kävin tänään tapaamassa ja sen jälkeen kävinkin jonottamassa Räimiskällä palveluseteliä. Sitten olen viettänyt laatuaikaa isän kanssa, maalaamalla pikkuveljen traktoria. On muuten yllättävän hankalaa maalata ruiskulla :D Noh, tekemällä oppii.


Äiti oli tänään kokouksessa Seinäjoella ja sain vihdoinkin kilpailutakin. Ostimme takin "käytettynä", vaikka todellisuudessa sitä ei oltu käytetty lainkaan. Takki on hiukan suuri, kainaloiden/hartioiden, sekä helman kohdalta. Muuten takki on hyvä ja istuu hyvin :) maksoimme takista vaivaiset 25e (vaikka ovh ei ole myöskään suuri) ja takki on hyvinkin passeli ensimmäiseksi kilpailutakiksi. Jos joskus kilpailutakille tulee kovaa tarvetta, ostamme paremman laatuisen yms, mutta tämä ajaa asiansa loistavasti näillä näkymin. Viikolla mammalla ja paapalla käydessäni pyydän mammaa pienentämään kyseisiä "ongemakohtia" takista. Takki on mukavan simppeli, mutta piristystä tuo koristekantit, sekä nappien timantit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti