Sivut

maanantai 14. syyskuuta 2015

Cause in this moment I just feel so alive

Sunnuntaina sain avukseni Venlan tallille kuvaamaan ja nostelemaan mahdollisia tippuneita puomeja jne. Toki S ei edes puomeja tiputtele, sen verran tarkka on jaloistaan, kieltoja kuitenkin yleensä tekee tiputuksienkin puolesta. Hyppäsin itsenäisesti piiitkästä aikaa ja tarkoituksena olikin hypätä vain mielenvirkistykseksi, ei mitään sen ihmeellisempiä. On estekisoja tulossa minne olemme menossa, joten sen takia vähän muisteltiinkin mitä se hyppääminen on. Keskiviikkona olisi tarkoitus mennä estevalmennukseen myllykylään, kunhan kyytiasiat yms saadaan selville.

Venlalle kiitos videomateriaalista!

S hyppäsi hyvin, hypyt eivät tulleet läheskään niin pohjaan kuin yleensä. Tempo olisi saanut olla reippaampi, mutta S vaikutti niin väsyneeltä, että annoin sen mennä siihen tahtiin, että hyppääminenkin sujui, mutten kuluttaisi sitä loppuun asti kuitenkaan. Muutama kielto tuli okserille, lähinnä kuskin uskottomuudesta, että eihän me tosta mennä. En tiedä miten saisin itseni rohkaistua, etten ennakoisi kieltoja. 

Nyt on kirjotukset ohi, mutta vieläkään en voi hengähtää näköjään. Tänään on aamulla ruotsin koe ja kahdelta menenkin ensimmäiselle ajotunnilleni. Keskiviikkona on viimeinen koeviikon koe, mutta sitten pitäisi alkaa opetelle teoriakoetta varten, helpon b:n ohjelmaan, sekä matematiikan kokeeseen minkä siirsin. Ehkä saan sitten viimeistään hengähtää kun olen täyttänyt 18 ja pääsen itsekin kuljettamaan Saraa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti