Sivut

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Huippu hevonen!

Torstaina pääsin taas Heidin opetukseen ja tälläkertaa Janita pääsi kuvaamaankin valmennusta. On ihanaa huomata kun olemme trailerin kanssa lähdössä johonkin, niin Sara ei ole enää läheskään niin stressaantunut kuin ennen. Nykyään se rauhassa yleensä vain möllöttää paikallaan ja odottaa, että koska saadaan lähteä. Olimme nyt aikataulussa, vähän turhankin aikaisin kaikki oli valmiina, mutta eipähän tullut kiire. 

Kun pääsimme määränpäähän S oli tuttuun tapaan levottomampi ja pyöri kauheasti. S on aina levottomampi vieraissa paikoissa, jos se tuodaan sinne yksin, eikä kukaan hevonen matkusta sen kanssa samalla kyydillä. Onneksi se kuitenkin rauhoittuu kun pääsee selkään ja keskittyy olennaiseen. Päätin tälläkertaa mennä taas kangilla, kun viime kerralla menin ihan peruskuolaimilla.

Päivän tehtävänä oli loiva kiemuraura, jota menimme pitkillä sivuilla ja lyhyillä sivuilla tehtiin pääty-ympyrät. Sen jälkeen tehtävää muutettiin niin, että teimme voltit jokaiseen kulmaan, sekä loivan kiemurauran keskellä, eli siinä kohdassa missä hevonen suoristuu. Myöhemmin hommaa vaikeutettiin sillä, että kaikki voltit tehtiin laukassa. Lopuksi tein pitkällä sivulla ensin vastalaukkoja, minkä jälkeen tehtiin muutamia vaihtoja mm. vastalaukka -> oikealaukka ja vastalaukka -> oikealaukka -> vastalaukka ja niitä erilailla eri järjestyksissä. Viime viikolla teimme jo vastalaukan nostoja, joten osaatte varmaan arvata kuinka tyytyväinen olin näihin vaihtoihin, koska viime viikolla tein ensimmäistä kertaa oikeasti vastalaukkannostoja. 

Näiden kaikkien kuvienkin tunnelma on jotenkin niin ihana, ilta aurinko todellakin teki tehtävänsä kuviin ja pidän niistä aivan äärettömän paljon. Kiitos Janitalle upeista kuvista! Ja erityisesti saan vain kiittää mahtavaa valmentajaani joka vaan jaksaa uskoa meihin <3 Huomenna on psykologian kirjoitukset edessä, niin yritän sen myötä palailla pikkuhiljaa normaaliin postaustahtiini, kunhan saan kirjoitukset syksyltä pois alta.

Janita otti myös viimeisistä vaihdoista videota, joten tässä se:




























6 kommenttia:

  1. Teijän meno näyttää nykyään niin kivalta! Tosi kiva postaus ja tykkäsin kun kuvia oli näin paljon 8)

    VastaaPoista
  2. Todella hienoja otoksia teistä! Muutenkin meno näyttää sekä kuvien, että videon perusteella oikein hyvältä :)

    VastaaPoista